Pārklāj acis ar alumīnija foliju, šo triku atkārtosi ne reizi vien

Jo vecāka kļūst sieviete, jo vairāk viņa sāk uztraukties par savu izskatu. Kamēr dažas dāmas arvien biežāk apmeklē kosmetologu, citas problēmas risina mājās.

Kā noņemt grumbas zem acīm, mazināt pietūkumu un atbrīvoties no citām nelielām sejas problēmām? Piedāvājām risinājumu, kas palīdzēs tikt galā ar šīm problēmām!

Kā noņemt grumbas zem acīm

Ja grumbiņas zem acīm būtu tik vienkārši likvidēt mājas apstākļos, kosmetologiem, visticamāk, vairs nebūtu darba. Diemžēl ar vienu vai divām reizēm atvadīties no šādas problēmas neizdosies. Taču tās risināšanai var pieiet kompleksi un pamēģināt tikt galā ar tūsku, kas šad tad parādās uz sejas. Piemēram, pēc miega.

Lasi arī: Raimonds Pauls atklājis ko tagad vēlas darīt pēc sievas došanās mūžībā

Lasi arī: Karjerā – naudai vairs nebūs vietas tavā makā! Tiek nosaukts laimīgais, kura dzīvi apgriezīs par 180° – līdz 27. augustam

Nesen uzzināju par vienu ļoti ne-triviālu veidu, pateicoties kuram, var ātri atsvaidzināt seju. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams tikai viens komponents – folija. Metode darbojas sekojoši. Vispirms nogrieziet divus mazus folijas gabaliņus un ievietojiet tos saldētavā uz 10 minūtēm.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment