Kad māja ir pilna ar viesiem, aizdedz sērkociņu un iemet to tualetē

Iedomājieties smieklīgu situāciju. Jūs esat ciemos un jums steidzami jādodas uz tualeti. Cenšaties visu izdarīt ātri. Un, kad acis meklē kaut ko, ar ko “maskēt” aromātu, jūs neko neatrodat. Tualetei nav gaisa atsvaidzinātāja!

Gadījās būt līdzīgā situācijā. Izglāba parastie sērkociņi, kuru kastīti vienmēr nēsāju līdzi. Kāpēc es to daru, es pastāstīšu šajā rakstā.

Gadās, ka ne visi cilvēki izmanto tualetes atsvaidzinātāju. Mājās, kad uz tualeti dodas tikai ģimenes locekļi, tas nesagādā nekādas problēmas. Bet ko darīt, ja kādam no viesiem vajadzētu doties uz labierīcībām?

Lasi arī: Piens, līme un kola: trīs superprodukti, kas izglābs pat vistrakāk piedegušo katlu

Lasi arī: Kabači kā sēnes – ne uzkoda, bet pasaka!

Tad es uzzināju par viltību ar parastu sērkociņu. Lai atbrīvotos no nepatīkamās smakas tualetē, pietiek aizdedzināt vienu sērkociņu un ļaut tam izdegt līdz galam. Tad jūs varat to vienkārši izmest.

Kad sērkociņš deg, izdalās sēra dioksīds. Tieši šī viela pārtrauc metantiola vai sērūdeņraža smaku, kas ir gaisā, kad mēs atvieglojam sevi. Mana vecmāmiņa tādējādi aizdedzināja parastu papīra gabalu un ļāva tam izdegt. Un tad vienkārši nolaida to tualetē. Lielisks triks!

Ari interesanti: Tiek atklāts kā Raimonds Pauls gatavojies savas mīļotās sievas aizsaulē aiziešanai: ”Tas nav bijis pēkšņi un negaidīti”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment