Pārdevēja tirgū pastāstīja, kā izvēlēties apavus bez pielaikošanas

Reiz es devos uz tirgu izvēlēties apavus. Man bija slinkums tos pielaikot, un pārdevēja man pastāstīja, kā izvēlēties apavus bez pielaikošanas.

Protams, neviens negrib pirkt apavus un pēc tam skriet tos atdot atpakaļ. Turklāt tirgū nav tādas iespējas kā “atgriezt preci”. Jūs varat vienoties tikai ar pārdevēju, taču tas ne vienmēr darbojas.

Vienas kurpes man uzreiz iepatikās, bet kaut kā nebija noskaņojuma tās pielaikot. Nolēmu pajautāt: “Vai ir iespējams atgriezt apavus, ja tie neder, kad pielaikoju mājās?” Pēc acs likās, ka izmērs mans. Pārdevēja pamāja ar galvu un teica, ka var. Turklāt viņa man pastāstīja par to, kā izvēlēties apavus bez pielaikošanas.

Pārdevēja man teica: “Pirms ņemat kurpes, es vēlos jums sniegt vienu noderīgu padomu. Es to dodu visiem saviem klientiem. Tagad viņi izvēlas apavus bez pielaikošanas – netērē laiku un izvēlas piemērotākos apavus. Pierādīts praksē.”

Lasi arī: Sliktas ziņas savulaik ietekmīgā politiķa Artusa Kaimiņa dzīvē

Lasi arī: Efektīvs līdzeklis zāles traipu iztīrīšanai! Kad vēl ja ne vasarā to zināt

Tas darbojas šādi: mājās paņemam kartona gabalu, uzliekam uz tā kāju un apvelkam kontūru. Tad izgriežam šo kartonu un uzklājam uz apaviem. Tam jābūt ideālam izmēram. Ja kājām ir tendence pietūkt, jums ir jāizgriež divas kontūras no kartona un jāsaliek kopā.

Patiesībā mums vajadzētu iegūt zolīti apaviem. Ar šo zolīti pēc tam varat doties iepirkties, pielietot apavus un tādējādi izvēlēties. Tāpat šādu zolīti var likt apavu iekšpusē – tas ir ļoti ērti, nevar kļūdīties, izvēloties izmēru. Zolīte palīdzēs noteikt, vai apavi der gan garumā, gan platumā. Ja redzi, ka kartons ir vismaz nedaudz saburzīts sānos, tad kurpes nederēs. Mūsu improvizētajai zolītei vajadzētu lieliski iederēties apavos.

Tātad, es atnācu mājās un pielaikoju apavus, ko paņēmu tirgū. Diemžēl tie man nederēja, un es tos aizvedu atpakaļ pārdevējai. Toties uztaisīju tādu kartona zolīti un pārbaudīju: tā ieliecās un viegli saburzījās iegādātajos apavos, kas man bija pa mazu. Patiešām darbojas!

Arī interesanti: Uzmanies nu: Astroloģe Tamāra Globa vienai zodiaka zīmei augustā paredz briesmīgas nelaimes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment