Viegli pagatavojami tomāti ziemas krājumiem. Kāda čigāniete dalījās ar recepti: tagad tos konservēju tikai tā!

Tomāti ir iecienīti lielākajā daļā Eiropas valstu un ASV. No tiem gatavo daudz interesantu ēdienu. Populārākā mērce ir kečups, kas gatavots no tomātiem.

Turklāt no tomātiem var pagatavot tomātu sulu un marinēt tos. Vārdu sakot, mūsdienu pasaules virtuvi ir grūti iedomāties bez tomātiem.

Marinētu tomātu pagatavošana ziemas krājumiem ir viena no aktuālākajām receptēm vasaras beigās. Ķeramies pie darba!

Lasi arī: Piecas zvaigžņu zīmes, kuru dzīve vasaras beigās krasi mainīsies: slavenās Saonas prognozes

Lasi arī: Sociālajos tīklos izskanējušas ļoti nepatīkamas ziņas par iespējamo jauno premjeri Siliņu

Sastāvdaļas:

Tomāti 1 litra burkai;

2 ķiploku daiviņas;

1 diļļu galviņa;

2 zariņi pētersīļu;

2 sīpolu gredzeni;

2 smaržīgie pipari;

10 melno piparu graudi;

1/3 tējkarotes koriandra;

2 ēdamkarotes sāls;

2 ēdamkarotes cukura

50 mililitri 9% etiķa.

 

Tagad gan sākas pats galvenais, un ir vairākas detaļa, kuras ļoti būtiski ievērot.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu un uzzinātu visas detaļa un trikus, lai viss sanāktu lieliski

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment