Kefīra cepumi ir garšīgi un veselīgi, jo kefīrs piešķir tiem unikālu garšu un tekstūru. Šie cepumi apvieno tradicionālās cepumu garšas ar kefīra labvēlīgajām īpašībām.
Kefīrs palīdz cepumiem saglabāt mīkstu un mitru tekstūru, padarot tos īpaši gardus un patīkamus ēšanai. Kefīrs piešķir cepumiem maigu, bet dziļu garšu, kas papildina un bagātina tradicionālās cepumu sastāvdaļas.
Tāpat Kefīrs ir bagāts ar probiotikām, vitamīniem un minerālvielām, piemēram, kalciju, B grupas vitamīniem un proteīniem, kas padara cepumus veselīgākus. Vienlaikus kefīrs darbojas kā dabisks skābuma regulators, palīdzot cepumiem labi uzrūgt un iegūt ideālu struktūru.
Lasi arī: Neizmetiet sapuvušos ābolus! Mēs jums pastāstīsim, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā
Vēstules drīz būs izdevīgāk sūtīt caur Pakomātu – Cilvēki nikni par Latvijas Pasta cenu lēcienu
Šie cepumi ir lielisks veids, kā baudīt gardu uzkodu, nezaudējot veselīgu dzīvesveidu. Tāpēc, ja esi gatavs eksperimentēt ar savu cepumu cepšanu un baudīt ne tikai garšas, bet arī veselības priekus, neaizmirsti iekļaut kefīru savā nākamajā cepumu receptē!
Viena no visvienkāršākajām un ātrākajām garšīgu un maigu kefīra cepumu receptēm. Minimāls sastāvdaļu daudzums, bet maksimāls garšas baudījums.
Precīzs sastāvdaļu daudzums būs raksta beigās!
Gatavošanas process
Olu saputo, tad pievieno cukuru. Turpina kult līdz cukurs izšķīst.
Ielej istabas temperatūras kefīru un augu eļļu, samaisa līdz viendabīgai masai.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu visu pagatavošanas procesu, gan precīzas sastāvdaļas
Tevi noteikti interesēs
- Jauno kāpostu un siera sacepums – veselīga sezonas recepteby Anete Vītola
- Dabas vērotājs Bukšs atklāj kādi laikapstākļi būs gaidāmi uz Līgo svētkiem :”Nekā iepriecinoša”by Sandra Ločmele
- Kad man bija 70, paliku bez jumta virs galvas. Vērsos pie bērniem pēc palīdzības, bet no viņiem sagaidīju pilnīgi ko cituby Rinalds Bergmanis