Kefīra cepumi ir garšīgi un veselīgi, jo kefīrs piešķir tiem unikālu garšu un tekstūru. Šie cepumi apvieno tradicionālās cepumu garšas ar kefīra labvēlīgajām īpašībām.
Kefīrs palīdz cepumiem saglabāt mīkstu un mitru tekstūru, padarot tos īpaši gardus un patīkamus ēšanai. Kefīrs piešķir cepumiem maigu, bet dziļu garšu, kas papildina un bagātina tradicionālās cepumu sastāvdaļas.
Tāpat Kefīrs ir bagāts ar probiotikām, vitamīniem un minerālvielām, piemēram, kalciju, B grupas vitamīniem un proteīniem, kas padara cepumus veselīgākus. Vienlaikus kefīrs darbojas kā dabisks skābuma regulators, palīdzot cepumiem labi uzrūgt un iegūt ideālu struktūru.
Lasi arī: Neizmetiet sapuvušos ābolus! Mēs jums pastāstīsim, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā
Vēstules drīz būs izdevīgāk sūtīt caur Pakomātu – Cilvēki nikni par Latvijas Pasta cenu lēcienu
Šie cepumi ir lielisks veids, kā baudīt gardu uzkodu, nezaudējot veselīgu dzīvesveidu. Tāpēc, ja esi gatavs eksperimentēt ar savu cepumu cepšanu un baudīt ne tikai garšas, bet arī veselības priekus, neaizmirsti iekļaut kefīru savā nākamajā cepumu receptē!
Viena no visvienkāršākajām un ātrākajām garšīgu un maigu kefīra cepumu receptēm. Minimāls sastāvdaļu daudzums, bet maksimāls garšas baudījums.
Precīzs sastāvdaļu daudzums būs raksta beigās!
Gatavošanas process
Olu saputo, tad pievieno cukuru. Turpina kult līdz cukurs izšķīst.
Ielej istabas temperatūras kefīru un augu eļļu, samaisa līdz viendabīgai masai.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu visu pagatavošanas procesu, gan precīzas sastāvdaļas
Tevi noteikti interesēs
- “Man ir 20 gadu pieredze!”: dārza influenceris Dāvids pastāsta, kā aprēķināt, cik daudz tomātu stādiem jāapgriež lapasby Laura Andersone
- Ļoti spēcīgi, neprognozējami negaisi, kas izveidojas dažu minūšu laikā: meteorologs Toms Bricis brīdina par laika apstākļiem šajā nedēļāby Laura Andersone
- “Tas nav pats svarīgākais dzīvē…”: aktrise un psiholoģe Diāna Zande negaidīti par savu dzīvi atklāj līdz šim nezināmus faktusby Laura Andersone