Kad pirmo reizi pagatavoju šāda veida kotletes, mans vīrs pat nepamanīja, ka puse no sastāvdaļām nemaz nav gaļa. Šodien vēlos padalīties ar šo nesen atklāto recepti.
Mums tās tik ļoti iepatikās, ka tagad daudz retāk gatavoju kotletes tikai no maltās gaļas. Šī recepte ir ekonomiska, kotletes sanāk daudz un tās ir neticami sulīgas! Ja jums mājās ir nedaudz maltās gaļas, noteikti pamēģiniet – šīs kotletes ir ārkārtīgi gardas!
Lasi arī: Kā izolēt āra augus podos pirms ziemas – apkopojam visas iespējas vienuviet
Tās ir ekonomisks ēdiens, jo var izmantot dažādas sastāvdaļas un pielietot atlikumus, kas citādi varētu tikt izmesti. Kotletes var viegli uzglabāt ledusskapī vai sasaldēt, kas ļauj tās pagatavot iepriekš un izmantot vēlāk, ietaupot laiku un pūles ikdienā. Un past galvenais – Kotletes ir vienkārši un ātri pagatavojamas. Pat iesācējiem virtuvē tās ir viegli izcept, un receptes var viegli pielāgot.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei
Pagatavošanas gaita:
Ar blenderi sajaucu sīpolus, olas, sāli, melnos piparus un ķiplokus.
Tālāk seko sastāvdaļa, kas veido galveno masu un garšu šajās lieliskajās kotletēs!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk