Neparasti garšīga cepumu kūka bez cepšanas – gatava jau 30 minūtēs!

Viegli pagatavojama un garšīga cepumu kūka bez nepieciešamības cept. Kūku ieteicams dekorēt ar želejā ievietotiem apelsīniem, bet var izmantot arī citus augļus vai ogas, piemēram, konservētus persikus.

Kūka sanāk ļoti garšīga un maiga. Skābais krējums lieliski papildina saldo krekeru un augļu gabaliņus. Šī bezcepšanas kūka ir ideāla mājas tējas ballītēm un mierīgām ģimenes svinībām. Turklāt tā ir ļoti vienkārši pagatavojama. Izmēģiniet, tas ir ļoti viegli un pārsteidzoši garšīgi!

Vēršiem finansiāli strīdi, bet Strēlniekam daudz patīkamu notikumu; Augusta mēneša prognoze visām zīmēm

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Pagatavošana gaita

1. Vispirms jums jāizlemj par trauku, kurā gatavosiet. Manā gadījumā tas ir kastrolis. Ieber tajā visus krekerus un pārliecinies, ka līdz augšai paliek vismaz 3 cm. Visu atlikušo tilpumu piepildīs vēl ar želeju un skābo krējumu.

Lasi arī: Tā vietā, lai izlietu to izlietnē, es gatavoju no tā mēslojumu pelargonijām: puķes pēc tam zied kā lieli krāsu mākoņi!

2. Katliņā ielej vienu iepakojumu želejas ar apelsīnu garšu un pārlej ar 200 ml ūdens. Kārtīgi samaisa. Ļauj želejai nostāvēties 10-15 minūtes, lai tajā esošais želatīns uzbriest.

3. Ātri pagatavojamo želatīnu piepilda arī ar ūdeni , 100 ml ūdens uz 15 g želatīna. Kārtīgi samaisiet un arī ļaujiet tai uzbriest, lai želatīns uzbriest.

Kāpēc es vedu Koka-kolu uz vasarnīcu litriem, bet nevienam to nedodu dzert?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment