Kas būs pusdienās: griķu kotletes ar sīpoliem jaunā versijā ( recepte soli pa solim) – vīra mīļākais ēdiens

 

Tradicionāli iecienītās dārzeņu kotletes ar īpašo sastāvdaļu liks sakāroties jebkuram cilvēkam.  Lūk, kā tās pagatavot!

Sākumā gan informācija par to, kāpēc griķi ir tik gardi.

Griķi ir bagāti ar dažādām uzturvielām, tai skaitā olbaltumvielām, šķiedrvielām, B vitamīniem, kā arī minerālvielām, piemēram, dzelzs, magnijs. Griķi ir salīdzinoši zemi kaloriju ziņā, bet tajos ir daudz šķiedrvielu, kas var palīdzēt ilgāk sajusties paēdušam.

Griķi ir ļoti daudzpusīgi un var tikt izmantoti daudzās receptēs – gan kā biezputra, gan kā pamats dažādiem ēdieniem, tostarp salātiem, zupām un pat desertiem. Griķi ir lielisks veids, kā iegūt olbaltumvielas, ja cilvēks ievēro vegānu vai veģetāro uzturu, tādējādi padarot to par svarīgu sastāvdaļu dažādu uztura veidu kompensēšanai.

Kopumā griķi ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs ēdiens, kas piedāvā daudzas uzturvielas un piedalās svarīgās ķermeņa funkcijās.

Bet, ja negribas vienkārši ēst griķus, bet kādu interesantāku veidu? Šī recepte ir priekš tevis!

Globa nosaucis zīmes, kurām Aprīļa sākumā Obligāti jānopērk Loterijas biļete, jo sagaidāma milzīga veiksme

Recepte:

Kopējais pagatavošanas laiks: 45 min

Porciju daudzums: 6

Lasi arī: Kāpēc es iepriekš neiedomājos cept šādi, tas tak ir lieliski!

 

Sastāvdaļas 

Kartupeļi: 6 gabali

Griķi: 70 grami

Sīpoli: 2 gabali

Augu eļļa: 3-4 ēdamkarotes

Sāls: pēc garšas

Pipari: pēc garšas

Rīvmaize: 70 grami

 

Ir gan vairāki triki kas jāievēro, lai recepte izdotos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment