Ņemu kārbu pupiņu, marinētus gurķus un gatavoju savus slavenos “firmas salātus”. Viesi tos vienkārši dievina

Šodien gatavosim ļoti garšīgus un veselīgus salātus no sarkanām konservētām pupiņām un marinētiem gurķiem, kas lieliski derēs gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam.

Salāti pārsteigs ar savu pikanto garšu, ko piešķir unikālā sinepju mērce – tā būs tik laba, ka no tās atteikties būs grūti.

Sarkanās pupiņas ir bagātas ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, dzelzi, folskābi un citiem vitamīniem un minerālvielām. Tās palīdz palielināt salātu uzturvērtību, padarot tos sātīgākus un veselīgākus.

Lasi arī: Veļas mīkstinātāju izmantoju ne tikai veļas mazgāšanai. Es jums parādīšu, kāpēc man tas ir vajadzīgs

Tām ir patīkama, stingra tekstūra, kas labi kontrastē ar mīkstākiem dārzeņiem, piemēram, gurķiem vai tomātiem. Šis kontrasts piešķir salātiem dažādību un interesantu garšu. Sarkanajām pupiņām ir maiga, nedaudz salda un riekstaina garša, kas lieliski papildina dažādus salātu komponentus, kā arī labi sader ar daudzām mērcēm un garšvielām.

Sarkanās pupiņas pievieno spilgtu krāsu, kas vizuāli padara salātus pievilcīgākus un daudzveidīgākus. Tās nodrošina ilgstošu sāta sajūtu, tāpēc tās ir īpaši piemērotas tiem, kas vēlas salātus izmantot kā pilnvērtīgu maltīti.

Lieliska recepte uzkodai no parastām bietēm; Gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Ķeramies pie gatavošanas!

Vispirms atbrīvosim pupiņas no skārdenes šķidruma un pārnesīsim tās uz caurduri, lai notecinātu lieko šķidrumu.

 

Salātiem vārīto gaļu sagriež mazos gabaliņos. Tā var būt vistas vai liellopa gaļa; cūkgaļu labāk izslēgt, jo tajā ir daudz tauku. Šodien mums ir vistas fileja. Pievienojiet gaļu bļodā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment