Pazīstams mežsargs parādījis foršu odu atbaidīšanas līdzekli, kas aug jebkurā mežā vai birztalā

Līdz ar vasaras atnākšanu pamodās arī odi, kuru pastāvīgo lietavu dēļ ir tik daudz, ka atpūta brīvā dabā pārvēršas par īstu spīdzināšanu. Odu atbaidīšanai var izmantot speciālus līdzekļus, taču tie nav lēti, turklāt ir izgatavoti no visādām ķīmiskām vielām, kuras mēs pēc tam ieelpojam vai uzklājam uz ādas!

Nesen uzzināju par foršu, bezmaksas un, galvenais, efektīvu līdzekli, kas lieliski atbaida odus un arī nav bīs*ams cilvēkiem. Esmu jau vairākas reizes makšķerējot testējis un ar pilnu atbildību varu teikt, ka produkts ar savu uzdevumu tiek galā simtprocentīgi!

Lasi vēl: Ballītē nogaršoju superīgu vācu kartupeļu ēdienu; nekad vēl agrāk tā nebiju gatavojusi. Tagad bieži gatavoju ģimenei un svētkos

To var atrast jebkurā mežā, birzī vai parkā, un tās nosaukums visiem ir ļoti pazīstams, jo tā ir visizplatītākā sēne!

Strēlnieks nedrīkst zaudēt ticību sev, bet Zivīm jāsaņemas lielām lietām; Horoskops 13. maijam visām Zodiaka zīmēm

Tas aug gandrīz uz katra koka, bet mums ir jāatrod kaltēta sēne: arī tās ir ļoti izplatītas, tāpēc nevajadzētu būt problēmām ar tās atrašanu!

Lasi vēl: Alkohola ietekme uz Tevi saskaņā ar Tavu dzimšanas datumu: Kamēr Mežāzis relaksējas, Skorpions kļūst bīstams!

Bet jūs varat to sagatavot iepriekš – lai to izdarītu, jums ir jāņem neapstrādāta sēne un jāizžāvē saulē vai cepeškrāsnī.

Lasi vēl: Burkāni izaugs ideāli gludi un saldi, ja ievērosiet šos 5 lauksaimnieku “zelta” noteikumus

Šis līdzeklis darbojas ļoti vienkārši: jāņem viens vai vairāki mazi sēņu gabaliņi un jāuzdedzina ar šķiltavu vai sērkociņiem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment