Griķu kotletes jau izsenis ir tradicionāls ēdiens uz daudzu ģimeņu galda. Un tās gatavo ne tikai tad, kad nav maltās gaļas: šo sirsnīgo, apetīti rosinošo uzkodu gatavo vienkārši tāpēc, ka gribas ko oriģinālu un nestandarta.
Griķu kotletēm ir daudz priekšrocību, kas tos padara par lielisku un ekonomisku ēdienu. Pirmkārt, griķi ir lēts un uzturvielām bagāts produkts, kas ir pieejams gandrīz visur.
Lasi vēl: Pasakaina veiksme jūnijā gaida četras Zodiaka zīmes; sāksies īsta baltā svītra
Tos var izmantot dažādu receptu pagatavošanai, pielāgojot atbilstoši pieejamajiem produktiem un gaumēm. Turklāt griķu kotletes ir vienkārši pagatavojamas un ļoti garšīgas, tādēļ tās ir lieliska izvēle ikdienas maltīšu plānošanai, nezaudējot nekādu uzturvielu vērtību vai gaumju baudu.
Lasi vēl: Gatavoju katru otro dienu. Vienkārša recepte no restorāna, kas pagatavojama 10 minūtēs
Pagatavošanai jums būs vajadzīgas šādas sastāvdaļas:
Griķi – 300 g
Ūdens – 500 ml
Nīderlandes pārstāvji atklāj patieso un vienīgo iemeslu, kādēļ Jostu izmeta no Eirovīzijas fināla
Sīpoli un burkāni – 1
Skābais krējums – 3 ēdamkarotes
Ķiploki – 3 daiviņas
Sāls, pipari un garšvielas, garšaugi – pēc garšas
Olas – 3
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu! + VIDEO pamācība