Kāpēc, izmantojot šo recepti, tiek iegūti garšīgi marinēti kabači ar pikantu garšu, un apelsīns piešķir kabačiem neatkārtojamu pasakainu garšu.
Recepte 800 gr. burka:
Dilles
Ķiploki – 3 krustnagliņas
Lauru lapa – 1 gab.
Melnie piparu graudi -10-15 gab.
Marināde 1,5 litriem:
Ūdens – 1,5 l
Sāls – 2 ēd.k. l.
Cukurs – 4 ēdamk. l.
Citronskābe – 1 tējk
Gatavojam!
Sāksim ar kabačiem. Nomazgājiet kabaci un nomizojiet to.
Kabaci sagriezu gabaliņos atbilstoši burciņas augstumam.
Tevi arī varētu interesēt
Auniem padosies viss, bet Lauvas gaida izmaiņas; Dienas prognoze 8. jūlijam visām zīmēm
Kabaci sagriez. Noņemu kabacim mīksto daļu un sēklas.
Tālāk seko vairāki būtiski triki un detaļas, kas jāievēro, lai recepte sanāktu lieliska.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Braucu ar taksometru un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spiest: kas tas irby Sandra Ločmele
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis
- Tomāti būs brīvi no fitoftoras – eksperts atklāj labāko veidu, kā atbrīvot dārzeņus no kaitesby Anete Vītola