Ātra personības analīze: veids, kā jūs turat tālruni, atklāj jūsu personības slēptās iezīmes.

Vai tu turi tālruni ar vienu roku vai ar abām rokām?

Tas, kā mēs turam tālruni, var būt pārsteidzoši atklāts. Tas nav tikai ērtības vai nejaušības jautājums; tas var liecināt par mūsu iekšējiem paradumiem un vēlmēm. Daži satver ierīci spēcīgos, apņēmīgos pirkstos, it kā censtos noturēt ikdienas dzīves haosu, savukārt citi var pavirši līdzsvarot to uz pirkstu galiem, atspoguļojot savas personības vieglumu.

Pirms sākat darbu, turiet tālruni sev ierastajā veidā, it kā gribētu tajā kaut ko meklēt vai pārlūkot sociālos medijus, atrodiet līdzīgu attēlu.

Tālāk lasiet informāciju par personības iezīmēm, kas saistītas ar to, kā tu turot tālruni.

Testa dekodēšana

1. Tālruņa turēšana ar vienu roku, izmantojot tās pašas rokas īkšķi.

Ja turot tālruni ar vienu roku un ritinot lapu ar šīs rokas īkšķi, jūs, visticamāk, būsiet pārliecinošs un ar jums būs vieglāk sazināties. Jūs pieiet situācijām nepiespiesti un pārliecinoši. Jūs saglabājat vieglprātīgu attieksmi. Saskarsmē jūs iedzīvināt humora izjūtu un rotaļīgumu. Jūs uz lietām raugāties vieglprātīgi. Cilvēkiem patīk jūsu kompānija jūsu jautrās dabas dēļ. Jūs riskējat, esat enerģisks un aizrautīgs. Jūs var uzskatīt par neatkarīgu, bet var arī uztvert kā nepacietīgu vai viegli izklaidīgu.

Jūs varat būt nedaudz sentimentāls un jūtīgs. Īpaši tad, kad jūs pārņem emocijas, jums ir tendence rīkoties ātri, ne vienmēr apsverot visas sekas. Emocijas var būtiski ietekmēt jūsu lēmumu pieņemšanu. Jūsu piedzīvojumu gars var likt jums uzņemties nevajadzīgu risku. Jūsu spēja ātri pieņemt lēmumus var būt jūsu priekšrocība straujā darba ritmā, taču jūsu tieksme steigties, nepievēršot lielu uzmanību detaļām, var izraisīt arī gadījuma rakstura impulsivitāti vai pārgalvīgu rīcību.

Stiprās puses: pašpārliecināts, paļāvīgs, neatkarīgs, daudzuzdevumu veicējs, riskants.

Vājās puses: nepacietība, neuzmanība pret detaļām, impulsivitāte vai pārgalvība.

2. Tālruņa turēšana ar abām rokām un vienas rokas īkšķa lietošana.

Ja tu turat tālruni ar abām rokām un ritiniet lapu ar vienas rokas īkšķi, ir lielāka iespēja, ka būsiet disciplinēts un piesardzīgs. Jums ir tendence veltīt laiku, lai izdarītu secinājumus. Uzdevumiem jūs pieiet ar piesardzīgu domāšanu, nodrošinot, ka pirms lēmumu pieņemšanas apsverat visus aspektus. Jūs esat praktisks, nodrošinot stabilitāti un uzticamību visā, ko darāt. Tomēr jūsu priekšroka stabilitātei un metodiskumam var likt citiem šķist mazāk spontāns vai drosmīgs.

Cilvēki jūs var uztvert kā uzticamu un uz detaļām orientētu cilvēku, kurš dod priekšroku rūpīgumam un nevainojamai uzmanībai, kas veltīta ātruma detaļām. Jūs varat būt arī vērīgs novērotājs, ar asu prātu un viltīgs. Jums var piemist spēja izprast situāciju un saskatīt, kā to vērst sev par labu. Dažkārt pārlieku liela aprēķinība var likt citiem uztvert jūs kā manipulatoru vai pārāk koncentrētu uz personīgo labumu.

Lasi vēl: Es nevarēju izaudzēt pētersīļus, kamēr neiemācījos vienu “triku” (izrādās, ka es tos iesēju nepareizi)

Stiprās puses: disciplinēts, praktisks, metodisks, nevainojama uzmanība detaļām, ass prāts.

Vājās puses: stingrs, nevēlas iziet no komforta zonas, pārāk piesardzīgs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment