Vārot olas, es izmantoju tikai izmēģinātas un pārbaudītas receptes. Tas ļauj man būt drošai, ka olas būs viegli mizojamas.
Uz galda tās izskatās apetīti rosinoši, tāpēc bieži izmantoju šo metodi, lai pagatavotu pildītas olas. No tām var pagatavot arī salātus, plācenīšu pildījumu un citus ēdienus.
Vispirms vistas olas ļoti uzmanīgi jāpārvieto katlā, lai nesabojātu čaumalas. Pat neliels plaisa var sabojāt čaumalu gatavošanas laikā.
Likt olas istabas temperatūras ūdenī. Arī tas ir ļoti svarīgi, neizmantojiet aukstu vai karstu ūdeni.
Izspiediet katliņā nelielu daudzumu citrona sulas – to ir svarīgi izdarīt pirms ūdens vārīšanās, citādi nebūs nekāda rezultāta.
Lasi vēl: Plunčāsies naudas lietū: Globa sola briljanta joslu četrām zīmēm no 10. jūlija
Daudzējādā ziņā no citrona sulas pievienošanas ir atkarīga olu pareizas vārīšanas veiksme.
Plānas pankūkas, kuras cep gudras saimnieces – vīrs nevar pretoties un pērk man ziedus
Olas vāriet uz mērenas uguns, līdz ir pilnībā gatavas, apmēram 7-8 minūtes. Ūdens būs duļķains, jo tam pievienots citrons, un tā sula neļauj veidoties plaisām.
Tomēr tas vēl nav viss!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk