Ērkšķogu mēslošana pēc augļu novākšanas: rezultāts atmaksāsies nākamgad

Jūs vēlaties, lai raža būtu garšīga un liela. Patiesībā, lai to panāktu, jums tikai jāpabaro krūms uzreiz pēc augļu novākšanas, tad nākamajā sezonā šķirne parādīs sevi no labākās puses. 

Kad ērkšķogas ir novāktas, pēc to izskata jau var spriest, ka tās ir jābaro. Un tas ir pareizi! Lai ogas nogatavotos, krūms ir paņēmis daudz barības vielu no augsnes, pārstrādājis tās un izlietojis savus fitohormonus. Tāpēc mūsu, kā ražas mīļotāju, galvenais uzdevums ir atjaunot barības vielu līdzsvaru.

Sāciet ar labu un bagātīgu laistīšanu. Pēc tam iestrādājiet organiskās vielas – govs mēslus (1:10 ar ūdeni) vai kompostu, piemēroti ir arī kūdra un vistu mēsli.

Lasi vēl: Katru reizi, kad tīru plīts rokturus, tie joprojām ir netīri. Pieredzējusi mājsaimniece parādīja triku, pēc kura viņi tagad ir ideāli tīri

Šīs organiskās vielas uzlabo augsnes auglību un struktūru.

Lauvas pieļaus kļūdas, bet Strēlniekam jāuzmanās ar tuvajiem cilvēkiem; Dienas prognoze 16. jūlijam visām zvaigžņu zīmēm

Pēc nedēļas vai divām pienāk minerālvielu kārta. Mēs tos izmantojam arī pēc bagātīgas laistīšanas. Parastie pelni, kas periodiski parādās pie katra dāliju audzētāja, būs perfekti.

Bet pats svarīgākais tikai sekos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment