Cik daudz veļas pulvera pievienot veļas mašīnai: meistara padoms

Lielākā daļa mājsaimnieču pat neaizdomājas par to, ka mazgājot izmanto daudz pulvera. Daudz vairāk, nekā norādīts instrukcijās. Un jā, pat tie, kas ietaupa naudu mazgāšanas līdzekļiem, ir vainīgi. Visbiežāk visi pievieno “pa savam ”, pēc principa – jo vairāk, jo labāk. Vai arī viņi izmanto mērkaroti, krūzīti no ražotāja piedāvātā iepakojuma (arī es ar to esmu grēkojusi, tā ir parocīga karotīte).

Tomēr padomājiet – ražotājam ir izdevīgi, ja pulveris beidzas ātrāk, un jūs atkal pērkat iepakojumu vai pat divus rezerves iepakojumus. Tā ir nauda, peļņa, un tāpēc mērkarote ir daudz vairāk, nekā prasa veļas mazgāšanas process.

Jā, un traipus ne vienmēr ir grūti izmazgāt, biežāk mēs vienkārši izmazgājam sviedrus no gultas veļas, T-krekliem, dušas dvieļiem.

Kādas normas ir norādītas uz kastēm

Intereses labad es izlasīju ražotāja instrukcijās piedāvātās normas veikalā. Tās ir rakstītas tieši uz kastēm un uz iepakojumiem, var arī apskatīt. Es izpētīju kastes pa 400-500 g no tādām firmām kā:

Mīts:

Ariel;
Tide;
Aistenok;
Omo.

Prusaki no manas mājas izsprāga kā korķi; kā ātri no tiem tikt vaļā uz visiem laikiem?

Normas ir šādas:

Netīrai veļai – ielejiet veļas mazgājamajā mašīnā-automātā 150 g uz 1 veļas mašīnu;
stipri netīrām lietām ielej 225 g.
Izrādās, ka tik nelielu iepakojumu pietiek tikai 3 reizes vienreizējai veļas mazgāšanai, un tikai 2 reizes – ja darbā vīrs daudz maz notīra netīrās drēbes. Kāda izšķērdība, vai jūs vismaz vienu reizi esat izmazgājis pusi iepakojuma? Es tā nedomāju.

Lasi vēl: “Jebkuri spraudeņi iesakņosies”: tikai 2 noslēpumi spēcīgai augšanai

Es – noteikti nē, esmu pieradusi taupīt pulveri, un kāpēc man tā daudz vajag?

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment