Mana obligātā ziemas gurķu recepte: gatavoju 5 partijas (35 burkas), var glabāt arī skapī

Jau daudzus gadus gatavoju gurķus šādā veidā. Tas ir ātri, vienkārši un viegli! Gurķu uzkoda sanāk pikanta, vidēji pikanta, kraukšķīga un ļoti garšīga. Tā ir ideāla piedeva kartupeļu biezenim, makaroniem vai graudaugiem. Jūs varat tos saglabāt ziemai vai apēst vienā dienā.

Pikantie gurķi pievieno ēdieniem izteiksmīgu un pikantu garšu, kas lieliski kontrastē ar maigu kartupeļu biezeni, makaroniem vai graudaugiem. Tā rezultātā ēdieni kļūst daudzveidīgāki un interesantāki.

Kartupeļu biezenis, makaroni un graudaugi bieži ir mīksti, tāpēc kraukšķīgie gurķi piešķir tiem patīkamu tekstūras kontrastu, padarot ēdienu baudāmāku.

Gurķi ir bagāti ar ūdeni un satur maz kaloriju, kā arī nodrošina vitamīnus un minerālvielas, piemēram, K vitamīnu un C vitamīnu. Pievienojot tos kartupeļu biezenim, makaroniem vai graudaugiem, tiek uzlabota kopējā uzturvērtība.

Pikantie gurķi ir viegli pieejami un neprasa ilgu pagatavošanu, tāpēc tie ir ērts un ātrs veids, kā uzlabot ikdienas ēdienus.

Vēzim nebūs viegli, bet Jaunavai diena ar emocionālām svārstībām; Dienas prognoze 16. augustam visām zīmēm

Šo īpašību dēļ pikanta gurķu uzkoda kļūst par vērtīgu un garšīgu papildinājumu kartupeļu biezenim, makaroniem un graudaugiem un citiem ēdieniem.

Šī lieliskā uzkoda piešķirot tiem jaunas garšas dimensijas un uzlabojot kopējo maltītes pieredzi.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas gaita:

Burkas ņemu ar skrūvējamiem vāciņiem (tas ir ātrākais veids) un nesterilizēju, tikai pārleju verdošu ūdeni, sakratu un ūdeni izleju. Kopumā jautājums par sterilizāciju izraisa daudz strīdu, ir interesanti uzzināt jūsu viedokli šajā jautājumā.

 

Lasi vēl: Neparasta kabaču recepte, kas sezonas laikā pazudīs no galda acumirklī

Tad katlā ielej ūdeni un 9% etiķi, glāzi augu eļļas, kā arī ieber 180 g cukura un 1,5 ēd.k. sāli, liekam arī pa 250 g divu veidu kečupu – tomātu un čili kečupu. Samaisiet līdz viendabīgai masai un marināde gurķiem gatava. Pagaidām noliek malā un sagriež gurķus.

Atgrieziet metālam izcilu spīdumu: 3 paštaisīti paņēmieni vara virsmu tīrīšanai

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment