Trīs ierīces, kuras nekad nedrīkst atvienot no rozetes; iznākums var būt nepatīkams

 

Ir dažas sadzīves tehnikas, kuras nav ieteicams atvienot no elektrotīkla. Lai gan tas varētu šķist enerģijas taupīšana, var rasties problēmas. Noskaidrosim, kuras ir šīs ierīces un kam jāpievērš uzmanība.

Daudzi cilvēki izslēdz elektroierīces, kad tās nav nepieciešamas, lai ietaupītu enerģiju. Tomēr ne visas sadzīves ierīces labi iztur biežus strāvas padeves pārtraukumus. Eksperti iesaka neizslēgt šīs trīs ierīces.

Printeris

Tintes printeriem nav nepieciešams izslēgt strāvas avotu.

Tomēr, ja printeris tiek izslēgts, atvienojot kontaktdakšu, nevis izmantojot barošanas pogu, var rasties problēmas. Šādā gadījumā printeris paliek gatavības režīmā, un drukas galviņa neieiet atpūtas režīmā.

Atkārtoti ieslēdzot ierīci, drukas galviņa tiek notīrīta, kas izraisa ievērojamu tintes patēriņu.

OLED televizors

 

Mūsdienu OLED televizori var ciest bojājumus, ja tos bieži atvieno no strāvas. OLED ekrānu pikseļi tiek automātiski atjaunināti fonā, un šī procesa pārtraukšana var pasliktināt attēla kvalitāti.

Tas ļauj sasniegt dziļāku melno krāsu, plašāku krāsu gammu un labāku kontrastu, kā arī padara ekrānus plānākus un elastīgākus. OLED televizoriem arī ir ātra reakcijas laika un plašāks skata leņķis.

Lai uzzinātu, vai ierīci var pilnībā izslēgt vai labāk izmantot barošanas pogu, ieteicams sazināties ar ražotāju.

 

Taču tās vēl nav vissliktākās ierīces! Ir viena ierīce, kas ir teju katrās mājās un kuru pilnīgi noteikti nevajadzētu atvienot.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu visu info 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment