Pārtraucis braukt ar auto: Raimonds Pauls atklāj iemeslu un informē kur palicis viņa BMW

Raimonds Pauls ir jau vairāk nekā 40 gadus autovadītājs, uzsākot savu braukšanas pieredzi 1962. gadā. Interesanti, ka viņš autoskolā mācījās kopā ar savu aizgājušo sievu Lanu, kura ieguva autovadītāja apliecību nedaudz ātrāk nekā viņš.

Tomēr pēc pusgada Suhumā Lana piedzīvoja nepatikšanas, kad viņas soma tika apzagta, un maks ar visām dokumentu apliecībām tika izņemtas.

 

Pauls ir vairāk nekā 40 gadu laikā pārbaudījis dažādas automašīnas, tostarp vairākus Moskvičus, dažādu krāsu Volgas un dažādus Žiguļus. Viņš regulāri mainījis automašīnas ik pēc diviem līdz trim gadiem, un šobrīd viņam visērtāk ir braukt ar “BMW” džipu.

Sapuvušos ābolus nemet ārā! Es Tev parādīšu, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā

Raimonda Paula pirmā automašīna bija Moskvičs, ko Lana atcerējās kā nepatīkami zaļu. Tajā laikā viņi dzīvoja Pārdaugavā, Kalnciemu ielā, un viņiem bija garāža kinoteātra “Imanta” pagalmā.

Vēlāk Pauls vēlējās iegādāties ārzemju automašīnu, taču padomju laikos tas nebija iespējams. Kad beidzot parādījās iespēja, viņš iegādājās vecu Mercedesu, kas bija tik nolietots un sabojāts, ka prasīja pilnīgu pārbūvi — grīda bija rūsējusi un automašīnā bija daudz bojājumu.

“Viņš pat ar šo mašīnu nevarēja braukt — to atdeva Viktoram Kulbergam muzejā. Kopš tā laika viņam ir nepatika pret vecajām automašīnām, tāpēc viņš tās maina tik bieži,” intervijā sacījusi Lana.

Kā pagatavot pūkainu un mīkstu tortes biskvītu / bāzi bez cepeškrāsns

Raimonds Pauls kādreiz baudīja braukšanu ar savu plašo un komfortablo BMW džipu, bet šobrīd viņš to ir atdevis citam cilvēkam.

Paula džips tagad ir nonācis pie cita īpašnieka, jo komponists to ir nodevis citam cilvēkam. Tagad ar šo džipu brauc jauns īpašnieks. Atklāts ir arī tas, kurš tas ir.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment