Šajos salātos, kas pagatavoti īpašā veidā, gurķi saglabās savu svaigo garšu. Nevāru, nesterilizēju

Šādus salātus gatavoju jau trešo gadu, bet mana draudzene tos gatavo jau daudzus, daudzus gadus. Viņa mani pierunāja!

Šķiet, ka arī mūsu mājās tie ir iesakņojušies uz ilgu laiku! To garša un svaigums ir neparasts!

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Pagatavošana: 

Es ņemu divus kilogramus gurķu. Šiem salātiem var ņemt jebkura lieluma gurķus, pat nestandarta lieluma, bet labāk, protams, ir jauni gurķi.

Vēršiem daudz darāmā, bet Jaunavām neprognozējam un sarežģīta diena; Dienas prognoze 18. augustam visām zīmēm

Gurķus sagriež 5-7 ml biezos riņķos.

Es sagriezu trīs vidēja lieluma sīpolus pusgredzenos. Ir labi, ja sīpoli ir sulīgi, perfekti.

Nepieciešams arī ķiploks, un daudz ķiploku, apmēram 130 grami. Es to smalki sasmalcinu. Es neiesaku lietot mazāk ķiploku, jo tie ir arī konservants salātiem.

Dilles šajos salātos ir obligāta sastāvdaļa. Tā garša, tas aromāts! Sasmalciniet tās.

Kā pagatavot ļoti gardu medus kūku bez cepeškrāsns tikai 30 minūtēs – dalos savos trikos un receptē

Salātus pagatavojiet. Samaisiet gurķus ar sasmalcinātu sīpolu, ķiplokiem un dillēm.

Es iebēru sāli 1,5 ēd.k., kas ir apmēram 35 g.

Vakar nopirku 1 kg kāpostu un pagatavoju TIK gardu maltīti, ka vīrs ēda pa taisno no pannas, bet bērni prasīja papildporcijas

 

Es iebēru 3 ēdamkarotes cukura, kas ir 75 g (karote ar nelielu slīpumu). Ielej 50 ml 9 % etiķa.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment