Tagad neviena mazgāšana nav bez etiķa pievienošanas. Parādīšu kādu noderīgu triku, kas padarīs veļu tīrāku un svaigāku

Veļas mīkstinātājs, protams, ir noderīga lieta. Bet nav lēti. Turklāt es atradu produktu, un tas palīdz atrisināt daudzas problēmas, kuras atrisina veļas mīkstinātājs.

Tāpēc es neredzu jēgu pārmaksāt, ja citi līdzeklis darbojas tikpat labi.

Un tas pats tautas līdzeklis ir 9 procentu galda etiķis.

Mīkstina drēbes: Etiķis darbojas kā dabīgs auduma mīkstinātājs. Tas palīdz mīkstināt drēbes bez ķīmiskām piedevām, kas var izraisīt ādas kairinājumu vai alerģiju.

Neitralizē smakas: Etiķis palīdz neitralizēt nepatīkamas smakas, kas dažkārt paliek apģērbā, piemēram, sviedru vai pelējuma smakas. Tas darbojas kā dezodorants, atstājot drēbes svaigas un bez nepatīkamiem aromātiem.

Noņem traipus: Etiķis var palīdzēt noņemt dažāda veida traipus, piemēram, sviedru, dezodorantu vai tauku traipus. Tas var būt efektīvs arī pret ziepju un veļas mazgāšanas līdzekļu atliekām, kas var uzkrāties uz apģērba un atstāt baltas svītras vai nogulsnes.

Attīra veļas mašīnu: Etiķis ne tikai attīra drēbes, bet arī palīdz uzturēt veļas mašīnu tīru. Tas var novērst kaļķakmens un ziepju nosēdumu veidošanos, kas laika gaitā var uzkrāties mašīnā un pasliktināt tās darbību.

Sieviete gandrīz paģība, iesitot pannā lielu vistas olu. Tas, kas pavērās viņas acīm, bija neticami!

Saglabā krāsu spilgtumu: Etiķis var palīdzēt saglabāt krāsainu drēbju krāsas, jo tas novērš krāsu izbalēšanu un izskalošanos. Tas īpaši noderīgs tumšas vai spilgtas krāsas drēbēm.

Novērš statisko elektrību: Pievienojot etiķi skalošanas ciklā, tas palīdz samazināt statisko elektrību drēbēs, kas var rasties no sintētiskiem audumiem vai auduma mīkstinātājiem.

Videi draudzīga alternatīva: Atšķirībā no daudzām veļas mazgāšanas piedevām, etiķis ir dabisks un bioloģiski noārdāms. Tas ir videi draudzīgs risinājums tiem, kas vēlas samazināt savu ķīmisko vielu izmantošanu ikdienā.

Izmaksu efektivitāte: Etiķis ir salīdzinoši lēts un pieejams risinājums, kas var aizstāt vairākus mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus, ietaupot naudu un vietu mājā.

Sākot no 4. septembra, mums visiem būs problēmas: sinoptiķi ir krasi mainījuši savas prognozes

Bet ir konkrēta metode kā tas jādara!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzus soļus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment