Kādam dzīvniekam tu esi līdzīga atbilstoši savai zodiaka zīmei

Zvaigznes debesīs kalpo ne tikai kā iedvesmas avots, bet arī kā jautra atslēga, kas ļauj saprast cilvēka raksturu. Katras zodiaka zīmes pārstāvjiem ir savas unikālas iezīmes, kas ir salīdzināmas ar viņu totēma dzīvnieku iezīmēm.

Protams, šī var nebūt 100% atbilstība, taču tik un tā ir interesanti uzzināt, ar ko tu asociējies citiem cilvēkiem. Aplūkosim, kādiem dzīvniekiem ir līdzīgas dažādu zodiaka zīmju sievietes.

Mežāzis – suns

Mežāžiem, tāpat kā uzticamiem suņiem, piemīt lojalitāte un uzcītība. Šīs sievietes bieži vien ir gatavas iet caur uguni un ūdeni, lai sasniegtu savus mērķus. Viņām ir augsta pienākuma apziņa un viņas ir gatavas palīdzēt tiem, kurus mīl.

Uzticība, pacietība un labvēlība ir iezīmes, kas vieno Mežāža zīmē dzimušas sievietes un viņu totēma dzīvnieku.

Zivis – lapsa

Zivīm raksturīga noslēpumainība un viltība. Šīs zodiaka zīmes sievietēm piemīt izsmalcināta intuīcija, viņas zina, kā atrast izeju no jebkuras situācijas. Zivis ir romantiskas un sapņainas, apveltītas ar labu iztēli. Šo sieviešu prāts un jutekliskums padara viņas  līdzīgas viltīgām lapsām.

Kā dzimšanas mēnesis ietekmē cilvēka likteni. Maijā un oktobrī dzimušajiem būs ko iesvīst

Auns – jenots

Auni, tāpat kā jenoti, ir enerģijas pilni un bezbailīgi tiecas uz saviem mērķiem. Būdami dinamiski un drosmīgi, Auni bieži pārsniedz ierastās robežas, gluži kā viņu totēma dzīvnieks.

Dzīvespriecīgās un vienmēr kustībā esošās sievietes, kas dzimušas Auna zīmē, nekad nepalaiž garām iespēju mesties aizraujošā piedzīvojumā.

Vērsis – lācene

Vērsis, pēc zodiaka paralēlēm, tiek salīdzināts ar lāceni – varenu un līdzsvarotu radījumu.

Sievietes, kas dzimušas Vērša zīmē, attiecībās ir sirsnīgas un gādīgas. Viņas ir ģimenes balsts un bieži vien izceļas ar neticamu izturību un mierpilnumu.

Lasi vēl: Kā rīkojas prasmīgas saimnieces, lai izvairītos no piedeguma pannā

Dvīņi – smilšu kaķis

Dvīņiem ir elastīgs prāts un viņi viegli atrod kopīgu valodu ar apkārtējiem. Sievietes, kas dzimušas Dvīņu zīmē, ir tendētas uz pārmaiņām un ātri tām pielāgojas, gluži kā kaķi, kas skraida pa bezgalīgām smilšu kāpām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment