Nākusi gaismā informācija, cik liela ir Allas Pugačovas pensija

 

Izrādās, ka Primadonna saņem vairāk nekā daudzi strādājošie, jo viņai ir piešķirti vairāki pabalsti par dažādiem sasniegumiem. Lūk, par ko viņai piešķir šos pabalstus!

Alla Pugačova ir uzstājusies ar savām soloprogrammām daudzās valstīs, tostarp ASV, Vācijā, Šveicē, Indijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Polijā, Somijā, Japānā, Austrālijā un citur. 1985. gadā Somijā tika nolaists ūdenī kuģis, kas nosaukts viņas vārdā – “Alla”.

Lasi vēl: Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa – spēcīgs un noderīgs efekts visai ģimenei

Viņas talants estrādes dziedāšanā ir neapstrīdams, un viņa tiek uzskatīta par vienu no veiksmīgākajām padomju izpildītājām, ņemot vērā gan ierakstu pārdošanas rezultātus, gan viņas popularitāti.

Viņa 1991. gadā ieguva PSRS Tautas skatuves mākslinieces goda nosaukumu, kā arī vairākus citus apbalvojumus.

1997. gadā viņa pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur ieguva 15. vietu, un tas iezīmēja vēl vienu svarīgu posmu viņas karjerā. Kā izrādījies, viņai ir vairāki ienākumu avoti, tostarp no dažādām profesionālajām darbībām, un viņa vienlaikus saņem vairākus pabalstus, kas saistīti ar viņas nopelniem.

Izskanējusi informācija cik daudz karjeras laikā Mairis Briedis nopelnījis ar boksu

Pateicoties žurnālistu izmeklēšanai, kļuvis zināms, cik lielu pensiju katru mēnesi saņem slavenā dziedātāja, kura izveidojusi hitu “Miljoni alih roz”, no Krievijas Federācijas Pensiju fonda. Šī summa ir piesaistījusi plašu uzmanību, ņemot vērā viņas statusu un ilgstošo profesionālo darbību.

Pēc jaunākās izmeklēšanas ir atklājies, ka 74 gadus vecajai Allai Borisovnai ir piešķirtas vairākas piemaksas vienlaikus – viena par PSRS Tautas mākslinieces titulu un otra par iesaisti Černobiļas atomelektrostacijas av**ijas likvidācijas darbos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment