Kas notiek mājās, kurās aug alveja: es arī nolēmu to audzēt!

Alveja, kas mierīgi aug uz palodzes, ir patiesībā ļoti īpašs augs. Ziedošu alveju ne katram ir bijusi iespēja redzēt. Tiek uzskatīts, ka šis augs izstaro spēcīgu enerģiju, kas aizsargā mājas iemītniekus no slimībām un neveiksmēm.

Pieticīgais augs var ilgi dzīvot un ar savu klātbūtni priecēt mājiniekus gadiem ilgi. Nav nekāds pārspīlējums – alveja var nodzīvot vairāk nekā simts gadus. Šādi augi bieži kļūst par ģimenes relikvijām un tiek doti no vienas paaudzes nākamajai kā talismani.

Ticējumi par ziedošu alveju

Kā jau iepriekš minēts, alveja ir ārkārtīgi pozitīvs augs. Tā vienmēr labvēlīgi ietekmē mājas atmosfēru un katra iemītnieka iekšējo līdzsvaru. Pateicoties šai gaišajai enerģijai, daudzi izvēlas audzēt alveju savās mājās.

Veselība

Alveja tiek uzskatīta par atveseļošanās un attīrīšanās simbolu, tāpēc to droši var turēt telpā, kur atrodas slims cilvēks, neatkarīgi no tā, vai slimība ir fiziska vai garīga.

Tiek uzskatīts, ka alveja var palīdzēt pret ilgstošu depresiju, jo tās uzkrātā gaisma un siltums ar laiku tiek nodoti cilvēkam, palīdzot slimībai atkāpties.

Super garšīgie, sātīgie salātiņi ar marinētiem gurķīšiem, kuri bija vieni no iecienītākajiem PSRS laikos bufetēs

Turklāt nav nozīmes, cik liels vai vecs ir šis sukulents – alveja palīdzēs vienkārši ar savu klātbūtni. Augam nav obligāti jābūt lielam, lai sniegtu savu labvēlīgo ietekmi.

Senatnē tieši ziedoša alveja tika izmantota stipru sāpju mazināšanai un brūču ātrākai dziedēšanai. Interesanti, ka alvejas lapas vispirms kaltēja un pēc tam veidoja no tām amuletu, ko slimniekam kāra kaklā. Pēc tam alvejas lapa zaudēja savu ārstniecisko lomu.

Tiek uzskatīts, ka, ja pieaugušas alvejas lapas sāk kalst, neskatoties uz nemainīgu laistīšanas režīmu, mājā var gaidāms kaut kas slikts. Pat ziedi var to norādīt, mainot savu krāsu un formu. Kamēr augs uzņem negatīvo enerģiju, iedzīvotājiem būtu jācenšas pēc iespējas ātrāk noskaidrot problēmas avotu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment