Tas notiek tikai reizi 100 gados: visu zodiaka zīmju dzīvē notiks vērienīgas pārmaiņas sākot no oktobra

2024. gada oktobrī visas pasaules iedzīvotāji būs liecinieki unikālai astronomiskai parādībai – gadsimta spožākās komētas Zijinshan-ATLAS parādīšanos.

Šis debess ķermenis, kas Zemei nav tuvojies kopš mamutu un neandertāliešu laikiem, nes sev līdzi spēcīgu enerģijas lādiņu, kas var ietekmēt cilvēku likteņus.

Katra zīme savā veidā izjutīs šī kosmiskā viesa ietekmi. Apskatīsim, kādas izmaiņas un iespējas komēta nesīs dažādu zīmju pārstāvjiem.

 

Auns

Spilgtas komētas parādīšanās jūsos aizdedzinās jaunu enerģijas un entuziasma dzirksti. Izmantojiet šo laiku, lai sāktu drosmīgus projektus un īstenotu senus sapņus. Tāpat kā komēta atstāj aiz sevis spožu pēdu, tā arī tu vari atstāt savas pēdas sev svarīgā jautājumā.

 

Vērsis

Komēta sniegs jums ieskatu finanšu jautājumos. Var būt negaidīta naudas plūsma vai ienesīgs piedāvājums. Esiet uzmanīgs pret likteņa pazīmēm – tās var norādīt ceļu uz labklājību un stabilitāti.

 

Ārzemju sinoptiķi brīdina par spēcīgām lietusgāzēm un virpuļviesuļa iespējamību Austrumeiropā; zināma arī situācija Latvijā

Dvīņi

Šis ir laiks, kad paplašināt savu redzesloku un veidot jaunas paziņas. Tāpat kā komēta šķērso debesis, jūs varat pārvarēt savas ierastās robežas. Ceļošana vai tikšanās ar neparastu cilvēku pavērs tev jaunus apvāršņus.

 

Vēzis

Retas komētas parādīšanās tevī pamodinās dziļas emocijas un intuīciju. Ieklausieties savā iekšējā balsī – tā pateiks pareizos lēmumus personīgajā dzīvē un ģimenes lietās. Iespējama atkalredzēšanās ar kādu no pagātnes.

 

Lauva

Komēta uzlabos jūsu harizmu un līdera īpašības. Būsi uzmanības centrā un spēsi iedvesmot un vadīt citus. Izmantojiet šo periodu, lai popularizētu savas idejas un stiprinātu savu autoritāti.

 

Jaunava

Šis ir laiks, kad jāstrādā pie sevis un saviem ieradumiem. Tāpat kā komēta maina nakts debesis, jūs varat mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Koncentrējieties uz veselību un sevis pilnveidošanu – rezultāti pārsniegs jūsu cerības.

Kūkas “Šarlotes” un pīrādziņu vietā: maigi, aromātiski ābolu cepumiņi – par kapeikām var izcept veselu lērumu (recepte)

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment