Cik suņu var saskatīt šajā attēlā? Tava atbilde var atklāt daudz par tavu psiholoģisko un garīgo vecumu

Ikviens zina savu reālo vecumu, jo to ir viegli aprēķināt, ņemot vērā dzimšanas datumu. Tomēr vai tas kaut ko par mums atklāj? Nē, tas noteikti sniedz mazāku informāciju nekā psiholoģiskais vecums, kas daudz labāk atspoguļo mūsu raksturu un dzīvesveidu.

Jums var būt jauns ķermenis, bet justies ļoti vecam, vai arī, tieši otrādi.

Ir pusaudži, kas uzvedas kā cilvēki no vecākas paaudzes, un ir vecāki cilvēki ar bērna dzīvotspēju. Fizioloģiskais vecums ir mazs svarīgs, tādēļ ieteicams veikt šo vienkāršo psihotestu.

No pirmā skatiena tas var šķist kā tradicionāls apzinātības tests, taču tam ir daudz plašāka nozīme.

Cik suņus tu redzi attēlā?

Šī melnbaltā ilustrācija ir daudz dziļāka, nekā daudzi uzskata. Tur nav ne viens, ne divi, ne pat trīs suņi. Tavs uzdevums ir saskaitīt visus suņus, kurus vari redzēt.

Katra no atbildēm ir pareiza. Vienīgā atšķirība ir tā, ka tas parāda ne tikai jūsu redzes asumu, bet arī psiholoģisko vecumu. Novērtējiet savus rezultātus un atklājiet savu iekšējo vecumu.

Atbilde:

 

 


ČETRI SUŅI

Jūsu psiholoģiskais vecums: 20-25 gadi.

Jūs esat ārkārtīgi radošs cilvēks. Jums patīk lasīt, skatīties, klausīties un piedzīvot. Jūs jūtaties slikti trokšņainā sabiedrībā. Jūs novērtējat mieru, mieru un paredzamību.

PIECI SUŅI

Jūsu psiholoģiskais vecums: 25-30 gadi

Jums nepatīk sarežģīt savu dzīvi. Jūs vienmēr izvēlaties pārbaudītus risinājumus un baidāties no eksperimentiem. Jūs vēlaties visu kontrolēt.

SEŠI SUŅI

Jūsu psiholoģiskais vecums: 30-40 gadi

Tevī ir kaut kas vecmodīgs. Jūs augstu vērtējat godīgumu un mīlestību sniegt padomus citiem. Jūs izceļaties ar lielu briedumu un stabilitāti. Jūs vienmēr esat mierīgs cilvēks.

SEPTIŅI SUŅI

Jūsu garīgais vecums: 10-20 gadi

Tevī ir kaut kāds bērnišķīgs naivums. Pasaule tevi vēl nav salauzusi – tu esi tiešs un sirsnīgs cilvēks.

Jūs uzdodat daudz jautājumu, un jums patiešām ir pareizi jānovērtē realitāte.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment