Ko atnesīs Saules aptumsums 2. oktobrī: trīs Zvaigžņu zīmes piedzīvos īpaši grūtus brīžus

Debesu ķermeņi ir sagatavojuši trīs zvaigžņu zīmēm izaicinājumus 2. oktobra Saules aptumsuma laikā. 2. oktobrī plkst. 19.45 varēs vērot Saules aptumsumu. Šajā specialitātē to sauc par aptumsumu Svaru zīmē.

Jāatzīmē, ka šis aptumsums nebūs parasts, bet gan gredzenveidīgs. Mēness ne pilnībā aizklās Sauli, bet tikai tās centru, tāpēc tas radīs uguns gredzena izskatu.

Protams, speciālisti nevarēja ignorēt šādu unikālu notikumu. Ticēt vai neticēt viņu prognozēm ir personīga izvēle, taču viņi ir nosaukuši trīs zīmes, kurām neparastā Saules aptumsuma laikā būs grūti. Speciāliste Jūlija Lifanova nosauca šīs zīmes.

Svari

Jūlija Lifanova brīdināja, ka 2. oktobrī Svariem būs jāiztur smags spēka pārbaudījums. Parasti mierīgie Svari vēlēsies veikt krasas pārmaiņas, jo Lilita kārdinās uz dīvainām lietām.

Piemēram, krasi mainīt savu tēlu vai aizrauties ar jaunu romānu. Šāda rīcība nevedīs pie nekā laba. Var sabrukt stipras attiecības, darbā izcelties skandāls, un beigās Svariem ilgi nāksies cīnīties ar savas rīcības sekām.

5 zvaigžņu zīmes, kurām šonedēļ zvaigznes dāvās veiksmi, mīlestību un radošumu

Zivis

Zivīm būs nepamatota baiļu sajūta no sevis paša. Seni kompleksi sāks atdzīvoties, lai gan tika uzskatīts, ka tie jau sen ir pagātnē. Pastāvēs spriedze ar partneri par kādu finansiālu jautājumu – Zivis baidīsies lūgt palīdzību, pat ja tā būs ļoti nepieciešama.

Zivis pārņems neizskaidrojamas bailes, ka, parādot savu īsto seju, kāds spēs viņām kaitēt – redzēs visas viņu vājās puses un izmantos tās pret viņām.

 

Auns

Auniem priekšā būs sarežģīts laiks attiecībās ar gaisa zīmēm. Viņiem vajadzētu labāk ieskatīties savos draugos, partnerī, radiniekos, ja tie ir Svaru, Dvīņu vai Ūdensvīra zīmē. Lilita metīs izaicinājumus, lai pārbaudītu attiecību izturību.

Lasi vēl: Vārdi, kurus vajag atkārtot katru dienu, lai mājās valdītu labklājība un veiksme

Taču tam ir arī pozitīva puse – tas atklās lietas, kuras jūs, iespējams, iepriekš nebijāt pamanījuši. Piemēram, krāpšanu vai citus nepatīkamus momentus. Aunam vajadzētu atlaist grožus un ļaut situācijai iet vaļā. Zīmēm, kurām viss ir zem kontroles, ir jāizelpo un jāuzņemas skatītāja loma.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment