Rudenī es zemē aproku veselu tomātu – lūk, kas izauga vasaras vidū

Daudziem dārzkopjiem darbs zemes gabalā šķiet pārāk apgrūtinošs, īpaši, ja jāsāk ziemas vidū, sējot sēklas kastītēs. Šis process ir diezgan darbietilpīgs un prasa lielu uzmanību, lai vasarā iegūtu labu ražu.

Tomēr es esmu atradis vienkāršu veidu, kā iegūt lielisku ražu bez lielām pūlēm. Jums tikai rudenī jāveic viens pavisam vienkāršs solis, bet nākamā gada vasarā varēsiet priecāties par patīkamiem rezultātiem.

Šai metodei es ņemu nogatavojušos, vidēja lieluma tomātus bez slimību vai puves pazīmēm – vārdu sakot, tikai labākos. Pēc tam dobē, kurā nākamajā gadā plānoju stādīt tomātus, izrok apmēram 15 cm dziļu bedri. Iemet tur veselu tomātu un piepildu to ar zemi. Ir svarīgi neaizmirst stādīšanas vietu.

Uzzini, kas tev un katrai zvaigžņu zīmei paredzēts oktobrī

Rezultāti ātri

Pavasarī diezgan ātri varēs redzēt, kad parādīties pirmie asni vietās, kur rudenī apraku tomātus. Brīdī, kad parādās asni, es izvēlos spēcīgākos augus un izņemu vājos. Atlikušos krūmus sasienu, lai tie zem augļu svara nenokristu.

Lasi vēl: Sievietes ideālais partnera vecums atkarībā no viņu zodiaka zīmes

Šī metode ir ne tikai vienkārša, bet arī universāla. Tādējādi var audzēt ne tikai tomātus, bet arī citas kultūras, piemēram, burkānus un kāpostus. Dažos gadījumos, ja burkāni ir pietiekami labi saglabājušies un augsne ir piemērota, tie varētu dīgt nākamajā sezonā. Burkāni ir divgadīgi augi, kas nozīmē, ka pirmo gadu tie audzē sakni, bet nākamajā gadā mēdz ziedēt un veidot sēklas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment