Tu izskatīsies kā viselegantākā francūziete: 3 TOP rudens stili sievietēm, kas sasniegušas brīnišķīgo 40 gadu vecumu

Foto – Unsplash

Parīzietes ir patiešām brīnišķīgas un elegantas dāmas, un viņām ir daži stila likumi, kurus viņas vienmēr ievēro, lai izskatītos elegantas. Vēlies kādu no tiem “aizņemties” un izskatīties tikpat labi?

Kas ir pats interesantākais – šīs trendīgās kombinācijas lieliski izskatīsies sievietēm, kas sasniegušas brīnišķīgo 40 gadu vecumu. Un kurš gan viņām var aizliegt valkāt, piemēram, mirdzošus zābakus vai topiņus ar dziļiem dekoltē? Protams, ka neviens! Turklāt darīt to tā, ka tu izskatīsies kā īstena kinozvaigzne.

1. Kostīms ar svārkiem

Foto – Unsplash

Ja kāds saka, ka tvīds ir “vecs”, lūdzu, neieslīgstiet ar šo cilvēku vairs tālākās sarunās. Ir pilnīgi skaidrs, ka šis cilvēks neko nesaprot no modes. Klasisks kostīms ar midi garuma svārkiem un ideāli piegrieztu žaketi no tvīda auduma šajā rudenī izskatīsies patiešām nevainojami.

Vienas pašvaldības iedzīvotāji var cerēt uz 1500 eiro pabalstu; Citiem iespēja tikt arī pie bērnu un senioru pabalsta

Ņemiet vērā, ka žaketei nevajadzētu būt ar pārāk garām piedurknēm (labāk, lai tās ir uzlocītas). Piedomājiet pie tā, ko vilksiet zem žaketes – ieteicama blūze vai topiņš ar V veida izgriezumu, kas vizuāli pagarina kakla līniju. Šādi ģērbta sieviete vienmēr izskatās eleganti.

2. Ikdienas midi garuma kleita un smagnēji zābaki

Foto – Pixabay

Lai radītu šādu tēlu, vienīgais, kas ir vajadzīgs – pēc iespējas vienkāršāka ikdienas kleita. Taču ņem vērā, ka šai kleitai ir jābūt ideāli piegrieztai un labi jāizskatās uz tavas figūras.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment