Kamēr ir āboli, pagatavojiet neticamu garšīgus salātus “franču stilā”; Noteikti tos paturēsiet savā recepšu kladē

Foto – ekrānuzņēmums

Šie ir ļoti maigi, garšīgi, vienkārši pagatavojami salāti. Tāpēc eksistē arī šādas receptes, kas vienmēr ir tik iecienītas – neprasa lielas pūles, bet ir tik ļoti gardi!

Šos franču stila salātus ir vērts izmēģināt kaut vai vienu reizi – un pēc tam jums tos noteikti gribēsies pagatavot ne tikai svētkos, bet arī katru dienu! Šī uzkoda ir ļoti izteikta garšās, vienlaikus maiga un ar vieglu ābolu “skābumu”.

Tātad, kas nepieciešams, lai pagatavotu šos salātus?

Foto – ekrānuzņēmums

Viena no galvenajām sastāvdaļām šajso salātos ir ābols. Ābolu saldā un skābā garša sniedz patīkamu kontrastu, kas lieliski papildina dažādas salātu sastāvdaļas. Tas var līdzsvarot  garšas no citām sastāvdaļām. Āboliem ir kraukšķīga tekstūra, kas piešķir salātiem patīkamu svaigumu un kontrastu ar mīkstākām sastāvdaļām, piemēram, sieru vai avokado. Šī kraukšķīgā struktūra padara ēdienu interesantāku un patīkamāku.

Meteorologam Tomam Bricis par nākošās nedēļas laika prognozi ir divas ziņas: viena laba, otra – slikta

Āboli ir bagāti ar šķiedrvielām, vitamīniem (piemēram, C vitamīnu), kā arī antioksidantiem. Tie veicina veselīgu gremošanu un nodrošina uzturvielas, vienlaikus padarot salātus sātīgākus. Āboli var labi saderēt gan ar saldām, gan sāļām sastāvdaļām, tāpēc tos var izmantot dažādos salātos – gan svaigos, vieglos salātos ar dārzeņiem, gan kombinācijās ar sieriem, riekstiem vai gaļu.

Tie arī sniedz salātiem dabisku saldumu un mitrumu, kas palīdz uzturēt salātu svaigumu, it īpaši, ja netiek izmantotas salātu mērces.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt pagatavošanai!

 

Lasi vēl: Maiga tekstūra un izsmalcināta garša: viena no labākajām krēmzupām, kādu esmu pagaršojusi

Pagatavošanas metode:

1. Uz rīves sarīvē kausētos sierus. Liek tos kā pirmo kārtu uz šķīvja un pāri pārliek majonēzi (kā restīti).

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment