Latviešu populārais dziedātājs Lauris Reiniks Amerikā piedzīvo lielu pārsteigumu

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu talantīgais dziedātājs Lauris Reiniks ir devies ceļojumā uz Ameriku, kā zināms, šī zeme viņam ir ļoti tuva, un viņš tur bieži pavada savu brīvo laiku. Šajā reizē viņš piedzīvojis patiesu pārsteigumu no latviešu faniem.

Lauris socvietnēs publicējis kādu mīļu un aizkustinošu video, kur viņš redzams kopā ar kādu amerikāņu – latviešu ģimenīti, kurā aug divi bērni – brālis Fredriks un māsa Anslija. Un, kā izrādās, abi ir ļoti lieli Laura un viņa “Ričija Rū” fani. Un nevis vienkārši fani, bet šie mazie bērniņi prot runāt arī latviski.

Lācēns “Ričijs Rū” ir ļoti iemīļots tēls ne tikai Latvijā, bet nu jau arī ārpus tās. Pirms trim gadiem – 2021.gadā to radīja Lauris Reiniks kopā ar savu māsu Rūtu Reiniku-Preisu. Neviens neslēpa – projekts radās par godu Rūtas dēliņam Ričardam. Kopumā tas bija gandrīz kā ģimenes projekts, jo tajā bija iesaistīta arī Laura un Rūtas vecmāmiņa.

Foto – ekrānuzņēmums

Lācējs Ričijs Rū spēlē ģitāru un priecē bērnus gan ar dziesmām, gan ar dejām. Viņš aktīvi darbojas gan bērnu literatūrā (ir iznākušas vairākas bērnu grāmatiņas), gan mūzikā, gan televīzijas projektos.

Meteorologam Tomam Bricis par nākošās nedēļas laika prognozi ir divas ziņas: viena laba, otra – slikta

Šķir otru lapu, lai noskatītos lielisko video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment