Dizainere atklāj, kādus apavus nevajag valkāt ar džinsiem. Arī man nācās šo to pamainīt

Ja līdz šim uzskatīji, ka pie džinsiem vari vilkt jebkurus apavus, tas ir nepareizs pieņēmums. Kaut arī klasiskie zilie džinsi ir ļoti universāli un labi izskatās ar dažādiem apģērbiem, ar apaviem ir jābūt piesardzīgai.

 

Lai neveiksmīgi izvēlēti apavi nebojātu visu izskatu, dalīsimies ar konkrētiem piemēriem, kādus apavus vajadzētu izvairīties valkāt pie džinsiem.

 

Lai tavs apģērbs izceltu tevi no labākās puses, ir būtiski izvēlēties pareizos apavus. Tāpēc tagad aplūkosim apavu modeļus, kurus nevajadzētu kombinēt ar džinsiem.

1. Baletkurpītes

Plānās baletkurpītes ar apaļu purngalu jau sen ir zaudējušas aktualitāti. Tādēļ tās nesader ne ar viena stila džinsiem.

Īpaši kombinācijā ar skinni džinsiem šie apavi vizuāli var padarīt pēdas lielākas un ķermeni masīvāku.

 

2. Kontrastējošas krāsas botiljoni

Modes dāmas zina, ka botiljoni „dala” kāju. Ja šos apavus vēl valkā kopā ar gaišas krāsas džinsiem, tad silueta apakšējā daļa kontrasta dēļ vizuāli saīsinās.

Galēji dīvains apvienojums, no kura vajadzētu izvairīties.

 

3. Kedas

Paplašināti džinsi var negaidīti samazināt kāju garumu. Tomēr šādu efektu var panākt tikai, valkājot apavus ar platformas zoli vai augstiem papēžiem, piemēram, brutāliem botiljoniem, zābakiem vai laiviņām.

Salīdzinājumā ar iepriekšminētajiem modeļiem apavi ar plakanu zoli padara visu tēlu ievērojami vienkāršāku.

 

4. Oksfordi uz papēža

Bez šaubām, pāris oksfordu uz papēža ir ērti un praktiski apavi. Papēdis nodrošina stabilitāti un vizuāli pagarina augumu.

Tomēr ir pienācis laiks atzīt, ka oksfordas vairs nav modernas. Ja vēlies savam tēlam piešķirt mūsdienīgu izskatu, labāk izvēlies modernākus apavus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment