Šos zivju salātus gatavoju jau vairākas dienas pēc kārtas, un tie joprojām ar savu garšu priecē visu manu ģimeni. Šodien vīrs un bērni pat palūdza, lai nākamreiz uztaisu šo uzkodu lielākā daudzumā.
Vienā no gatavošanas reizēm salātiem pievienoju zaļos lociņus, kas padarīja to garšu bagātīgāku. Ja esi lociņu cienītājs, tev noteikti vajadzētu izmēģināt šo variantu.
Salātu gatavošanai es izmantoju tvaicētu mencu, lai gan zivi gan vārīt, gan cept. Šim ēdienam būs lieliski piemērotas jebkura veida baltās zivis bez kauliem. Nākamreiz plānoju izmēģināt recepti ar kūpinātu zivi, domāju, ka arī izdosies ļoti garšīgi.
Baltajām zivīm (piemēram, mencai, hekam, zandartam, līdakai) nav spēcīgas zivju “smaržas” vai garšas, kā tas var būt lasim vai skumbrijai. Tas ļauj pārējām salātu sastāvdaļām – majonēzei, olām u.c. – spīdēt, bet zivs piešķir bagātību un struktūru.
Visas sastāvdaļas ar nepieciešamajām proporcijām atradīsi, kā parasti, raksta beigās.
Pagatavošanas gaita:
Zivs fileju atdzesēju un sagriežu gabaliņos.
Vārītas olas sagriežu mazos kubiņos.
Viena no labākajām marinādēm vistas gaļai, kas ļaus ēdienam izkust jūsu mutē
Sasmalcinu sīpolu un sarīvēju burkānus uz rupjās rīves.
Nākamais solis ir ĻOTI svarīgs lai rezultāts būtu lielisks!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Jau senatnē mūsu senči ticēja šim – ko nevajadzētu darīt 21. aprīlī, lai izvairītos no strīdiemby Sandra Ločmele
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis
- Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt 19.aprīlī, Klusajā sestdienā, lai neveiksmes jūs nevajātu arī pēc Lieldienāmby Sandra Ločmele