No ledusskapī atrodamajām sastāvdaļām man sanāca pārsteidzoši garda uzkoda, kas iepriecināja visus viesus. Viņi pat prasīja recepti!
Šis ēdiens ir pagatavots no kārtainās mīklas, kas padara procesu ātru un vienkāršu. Ar prieku dalos šajā receptē ar tevi! Uzreiz varu pateikt, ka pildījumā divas no galvenajām sastāvdaļām ir marinēts gurķis un šķiņķis. Marinētie gurķi piešķir skābumu un svaigumu, kas labi kontrastē ar šķiņķa sāļumu un taukainību. Šī kombinācija padara garšu daudzslāņaināku un interesantāku.
Šķiņķis parasti ir kūpināts vai maigi sālīts, kas piešķir izstrādājumam dziļāku un mājīgāku aromātu, bet marinēts gurķis to atsvaidzina.Visas sastāvdaļas ar nepieciešamajām proporcijām atradīsi, kā parasti, raksta beigās.
Bet tagad stāstu tev pagatavošanas gaitu:
Ņemam dziļu bļodu un liekam tajā kausēto sieru, pievienojam uz rupjās rīves sarīvētu šķiņķi.
Pēc tam uz tās pašas rīves sarīvējam marinētu gurķi un arī liekam bļodā.
Būs kartupeļu jūra, bet jums ir jāsteidzas – kā izaudzēt divas kultūras sezonā
Rūpīgi samaisām visas sastāvdaļas un iegūto maisījumu vienmērīgi izklājam uz vienas kārtainās mīklas loksnes.
Tālāk seko ļoti būtisks solis
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Kāda kundze bankomātā ”pazaudēja” 100 eiro – iestādes skaidro vai bankomāti mēdz kļūdītiesby Sandra Ločmele