Pašā beigās pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona sulas vai 0,5 tējkarotes citronskābes. Samaisa un vāra vēl pāris minūtes. Tad ielej ievārījumu sterilizētās burkās un aizskrūvē vāciņus.
Šis ievārījums labi uzglabājas skapī. Es to gatavoju arī no bumbieriem un aprikozēm. Izmēģiniet, tas ir ļoti garšīgs! Mēs ēdam ābolu šķēles ar smaržīgu tēju vai izmantoju tās cepšanā – pīrāgos, utt, bet pildījumam liekam tikai ābolus, bez sīrupa.
Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Pīrāgs“ Viens-divi un gatavs” – garšīgi un vienkārši
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Ornitologs Dmitrijs atklāj, vai apgalvojums, ka putnus nedrīkst barot ar maizi, ir patiessby Laura Blūma
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem. Visu bez vilcināšanās izmetu – tūlīt izskaidrošu, kādēļby Sandra Ločmele
- Jānis Šipkēvics intervijā atklāti paziņo, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar viņa trīs bērnu mammāmby Laura Blūma