Pašā beigās pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona sulas vai 0,5 tējkarotes citronskābes. Samaisa un vāra vēl pāris minūtes. Tad ielej ievārījumu sterilizētās burkās un aizskrūvē vāciņus.
Šis ievārījums labi uzglabājas skapī. Es to gatavoju arī no bumbieriem un aprikozēm. Izmēģiniet, tas ir ļoti garšīgs! Mēs ēdam ābolu šķēles ar smaržīgu tēju vai izmantoju tās cepšanā – pīrāgos, utt, bet pildījumam liekam tikai ābolus, bez sīrupa.
Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Pīrāgs“ Viens-divi un gatavs” – garšīgi un vienkārši
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Es ilgi nesapratu, kāpēc klaigājošu vārnu nedrīkst dzīt prom… Līdz sapratu, cik nopietna kļūda tā var būtby Rinalds Bergmanis
- “Swedbank” informē klientus par gaidāmām izmaiņām saistībā ar bankomātiem visā Latvijāby Sandra Ločmele
- Satraucošas ziņas no Latgales puses: mežā novērots plēsējs, kas līdz šim nekad nav dzīvojis Latvijas teritorijā (+VIDEO)by Laura Blūma