Ābolu šķēles sīrupā: pēc garšas kā marmelāde (ābolu un bumbieru šķēles tagad paliek veselas)

 

Pašā beigās pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona sulas vai 0,5 tējkarotes citronskābes. Samaisa un vāra vēl pāris minūtes. Tad ielej ievārījumu sterilizētās burkās un aizskrūvē vāciņus.

Šis ievārījums labi uzglabājas skapī. Es to gatavoju arī no bumbieriem un aprikozēm. Izmēģiniet, tas ir ļoti garšīgs! Mēs ēdam ābolu šķēles ar smaržīgu tēju vai izmantoju tās cepšanā – pīrāgos, utt, bet pildījumam liekam tikai ābolus, bez sīrupa.

Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)

Lasi vēl: Pīrāgs“ Viens-divi un gatavs” – garšīgi un vienkārši

Lai labi garšo!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment