Pašā beigās pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona sulas vai 0,5 tējkarotes citronskābes. Samaisa un vāra vēl pāris minūtes. Tad ielej ievārījumu sterilizētās burkās un aizskrūvē vāciņus.
Šis ievārījums labi uzglabājas skapī. Es to gatavoju arī no bumbieriem un aprikozēm. Izmēģiniet, tas ir ļoti garšīgs! Mēs ēdam ābolu šķēles ar smaržīgu tēju vai izmantoju tās cepšanā – pīrāgos, utt, bet pildījumam liekam tikai ābolus, bez sīrupa.
Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)
Lasi vēl: Pīrāgs“ Viens-divi un gatavs” – garšīgi un vienkārši
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Vai dārzeņus vajadzētu mazgāt ar karstu ūdeni – visa patiesība un mītiby Anete Goba
- Vārnu diena 18. jūnijā Senlatviešu kalendārā: neejiet ārā no mājas pēc saulrieta un nomazgājieties rīta rasāby Laura Andersone
- Nezāļu diena 19. jūnijā tautas kalendārā: zeme jāatbrīvo no visa sliktā un ko sola pēkšņa aukstuma iestāšanāsby Laura Andersone