Pašā beigās pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona sulas vai 0,5 tējkarotes citronskābes. Samaisa un vāra vēl pāris minūtes. Tad ielej ievārījumu sterilizētās burkās un aizskrūvē vāciņus.
Šis ievārījums labi uzglabājas skapī. Es to gatavoju arī no bumbieriem un aprikozēm. Izmēģiniet, tas ir ļoti garšīgs! Mēs ēdam ābolu šķēles ar smaržīgu tēju vai izmantoju tās cepšanā – pīrāgos, utt, bet pildījumam liekam tikai ābolus, bez sīrupa.
Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)
Lasi vēl: Pīrāgs“ Viens-divi un gatavs” – garšīgi un vienkārši
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Iemīlējos puisī, kurš ir 20 gadus jaunāks par mani, un tagad mani pārņem bažas par citu cilvēku viedokliby Rinalds Bergmanis
- Mūsu ģimene mīl “Sarkano jūru” – garšīgus un sulīgus salātus, kuri ir gatavi 10 minūtēsby Anete Vītola
- Eksperte nosauca pārtikas produktus, kurus labāk nepirkt, ja tie ir aizdomīgi lētiby Sandra Ločmele