Aicina 8. novembrī piedalīties Imantas, Zolitūdes un Iļģuciema apkaimju forumā “Jaunieši apkaimes izaugsmei”

Rīgas Skolēnu dome sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, iesaistot skolu pašpārvaldes no Imantas, Zolitūdes un Iļģuciema apkaimēm 8. novembrī rīkos pirmo jauniešu apkaimju forumu “Jaunieši apkaimes izaugsmei”.

Forums norisināsies 8.novembrī plkst. 14:00 Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā (Ruses ielā 22). Tajā būs iespēja pārrunāt un meklēt risinājumus jauniešiem un vietējiem iedzīvotājiem aktuālām tēmām: vides apsaimniekošana, savstarpējās attiecības, drošība, izglītības kvalitāte un satiksme.

Pieteikšanās forumā, sekojot hipersaitei: https://ej.uz/jauniesiizaugsmei

Pasākuma dalībniekiem darba grupās būs iespēja izteikt viedokli katrā no tēmām. Lai diskusijas veidotos kvalitatīvākas tiks pieaicināti dažādi ar tēmām saistītu iestāžu pārstāvji.

Forumā aicina piedalīties gan jauniešus, gan skolotājus, vecākus un vietējos apkaimju interesentus, kam ir vēlme uzklausīt un atbalstīt jauniešus, ka arī veicināt savas apkaimes izaugsmi.

Forums tiek rīkots, lai apkaimju līmenī veicinātu skolu sadarbību, palīdzētu izzināt apkaimē aktuālās problēmas un meklētu risinājumus savstarpējā jauniešu, iedzīvotāju un pašvaldības sadarbībā. Foruma rīkošanu koordinē Rīgas Skolēnu dome, foruma rīkošanā iesaistās Rīgas 96. vidusskola, Rīgas 69 vidusskola, Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzija, Rīgas Mākslas un mediju tehnikums, Rīgas Anniņmuižas vidusskola, Rīgas Imantas vidusskola un Rīgas Zolitūdes ģimnāzija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment