Aizkustinošs stāsts par dēlu, kas 91 gadu vecajai mātei liek justies atkal vajadzīgai

2art-3

Šo fotogrāfiju uzņemšana ir bijis lielisks piedzīvojums gan Tonijam, gan viņa mātei, turklāt fotogrāfijas ir sanākušas tiešām lieliskas.

3art-3

Tonijs stāsta, ka viņš pamanījis, ka šo fotogrāfiju uzņemšanas laikā viņa māte kļuvusi dzīvīgāka, un ka daudzas viņas lieliskās īpašības esot izlauzušās ārā no jauna!

4art-3

No sākuma Tonijs savai mātei esot rādījis skices ar viņa idejām par to, kādu viņš gribētu redzēt gala iznākumu bildē un ko viņa mātei vajadzētu darīt. Ar laiku viņa esot atbrīvojusies kameras priekšā un vairs nekādas skices neesot bijušas nepieciešamas.

5art-3

”Nākamās sesijas kļuva aizvien sarežģītākas, jo manas idejas auga un auga. Viņas atmiņas un sajūtas kļuva par skaistu stāstu, kuru vēlējos pavēstīt visai pasaulei! ”

6art-3

Neskaitot mērķi atjaunināt savas mātes iekšējo dzirksti, viņš vēlējās likt ikvienam aizdomāties un izveidot stāstu par vienas personas pieredzi novecojot, zaudējot atmiņas, un veselības stāvokļa pasliktināšanos.

7art-2

Tonija mātei ir bijusi jau lauzta gūža, kas ir diezgan izplatīta cienījumā vecumā esošiem cilvēkiem un slima arī ar vecuma demenci, taču, neskatoties uz to visu, viņa mātei ir enerģija, lai dzīvotu ar prieku.

8art-2

Šīs fotosesijas un galerijas veidošana ir palīdzējusi ne tikai Tonija mātei justies atkal noderīgais un produktīvai, bet arī Tonijam ir pavēries jauns skats uz dzīvi, kas palīdzējis viņam tikt galā ar problēmām savā dzīvē.

9art-3

Tonijs stāsta, ka aizvien vairāk cilvēki internetā, apskatot šo viņa veidoto foto stāstu par savu māti, publicē komentārus, kuros dalās savā pieredzē ar vecuma demenci, kas ir ļoti aizkustinoši.

10art-3

Tonijs visiem iesaka atcerēties – DZĪVE NAV NĀVES GAIDĪŠANU, TĀ IR PAR VĒLMI DZĪVOT!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment