Aišvarija Raja, kuru 1994. gadā atzina par skaistāko sievieti pasaulē, joprojām ir neticami skaista; Lūk viņas noslēpums

Īsi pēc bērna piedzimšanas sieviete nedaudz pieņēmās svarā, bet Indijā no tā uztaisīja īstu skandālu

Bet neilgi pēc tam Aišvarija sāka zaudēt svaru. Aktrisei ir personīgs noteikumu kopums, kas palīdz viņai atgūt perfektu formu.

 

Lasi arī: Kad Natālijai bija 14 gadu, tēvs viņu aizveda uz sporta zāli; Tagad viņai ir ķermenis, kādu vēlētos pat daudzi vīrieši!

 

1. noteikums: dzeršanas režīms. Katru dienu sieviete patērē vismaz 10 glāzes tīra ūdens. Tas pozitīvi ietekmē garastāvokli un paātrina vielmaiņu.

 

2. noteikums: atmest sliktos ieradumus. Aišvarija uzskata, ka alkohols un smēķēšana nelabvēlīgi ietekmē gan veselību, gan svara zaudēšanas procesu. Tāpēc viņa samazināja stipro dzērienu patēriņu līdz minimumam, un smēķēšana tāpat nebija viņas kaitīgo ieradumu sastāvdaļa. Pie aizliegumiem ietver arī ceptu ēdienu nomainīšanu ar svaigu vai tvaicētu pārtiku.

3. noteikums: aktrise ir pārliecināta, ka domas ietekmē ķermeni un palīdz zaudēt svaru. Tātad svarīgs viņas uztura elements bija domāšanas noskaņošana uz pozitīvu rezultātu.

4. noteikums: Bolivudas zvaigzne plāno savu dienu tā, lai sanāktu veltīt laiku atpūtai un kārtīgam miegam.

Lasi arī: Es gribu pie savas bijušās sievas: jaunā sieva nepatīk

Spēcīga pārliecība un šo noteikumu ievērošana noveda pie tā, ka jau 2016. gadā pamanāmi notievējusī Aišvarija Kannās visus apžilbināja. Un līdz šai dienai aktrisei izdodas saglabāt ķermeņa formu lielisku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment