Aišvarija Raja, kuru 1994. gadā atzina par skaistāko sievieti pasaulē, joprojām ir neticami skaista; Lūk viņas noslēpums

Aišvarija Raja
Lūk kā viņa izskatījās daudzus gadu atpakaļ

Viņa patiešām ir pelnījusi skaistākās sievietes titulu!

Pēc mazuļa parādīšanās sievietes, kā likums, pieņemas svarā. Tas ir īpaši kaitīgi slaveniem cilvēkiem, kuri 24 stundas diennaktī atrodas zem kameru zibspuldzēm.

Un, ja pirms mazuļa piedzimšanas šīs zvaigznes bija lieliskā formā, tad nevar nepamanīt pārāk dramatiskas izmaiņas viņu izskatā pēc dzmedībām.

Aišvarija Raja bija jaunākais bērns vidējā Indijas ģimenē. Tūlīt pēc dzimšanas vecāki viņu aizveda uz Mumbaju, kur meitene pavadīja savu bērnību.

Aišvarija bija cītīga skolniece, nodarbojās ar dejām, apmeklēja klasiskās mūzikas nodarbības. Skolā viņu mīlēja par sabiedriskumu un skaistumu, turklāt meitenes palika labsirdīga un netiecās izcelties.

 

Lasi arī: Kad Natālijai bija 14 gadu, tēvs viņu aizveda uz sporta zāli; Tagad viņai ir ķermenis, kādu vēlētos pat daudzi vīrieši!

Kad skolas gadi beidzās, viņa iesniedza dokumentus universitātē, sapņoja par arhitektūras studijām. Un tā tas notika. Bet pēc augstskolas beigšanas meitene ieguva darbu modeļu aģentūrā.

 

1994.gads bija atskaites punkts meitenes turpmākajai karjerai. Tad viņa ieguva pirmo vietu skaistumkopšanas konkursā Miss World.

Pēc šāda panākuma Aišvarijai piedāvājumi nāca viens pēc otra – filmēties reklāmās un mākslas filmās. Vispirms meitene pieņēma piedāvājumu kļūt par Pepsi kampaņas seju Indijā, un tad sekoja piedalīšanās Dior un Chanel reklāmās. Tas viss sasniedza kulmināciju ar skaistās sievietes parādīšanos uz žurnāla Vogue vāka. Pirmā kino loma nenesa panākumus, un pati filma nebija nepatika  ne kritiķiem, ne sabiedrībā. Runa ir par filmu “Duets”, kas uzņemta 1997. gadā.

Nākamais meitenes kā aktrises mēģinājums izrādījās daudz veiksmīgāks. Tā bija mīlas drāma “Devdas”, kuras režisors bija Sandžajs Bhansali. Tā tika uzņemta 2002. gadā un kļuva par veiksmīgāko filmu Indijas kino vēsturē. Filma pārspēja rekordlielus kas ieņēmumus Indijā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Aišvarija Raja spēlēja Parvati lomu.

“Devdas” bija pirmais Bolivudas iestudējums, kas piedalījās Kannu starptautiskajā filmu festivālā.

Ieguvusi universālu popularitāti, pateicoties lomām Indijas kino, Aišvarija sāka iekarot Holivudu. Rezultāts bija viņas pirmā angļu valodā spēlētā filma “Līgava un aizspriedumi”, kuru 2004. gadā uzņēma Grinders Čadha. Aišvarija kļuva par pirmo zināmo sievieti no Indijas, kuras vaska kopija parādījās Tiso kundzes Vaska figūru muzejā Londonā.

Pirmās mīlestības attiecības laimi nenesa. Vairākus gadus Aišvarijas partneris bija indiešu aktieris Salmans Khans, un viņu dzīve kopā izskatījās droša, bet aiz skaistās fasādes slēpās meitenes sāpes un ciešanas.

Aišvarijas vecāki juta, ka kaut kas nav pareizi, un viņi nav devuši atļauju precēties. Šīs attiecības izjuka 2004. gadā. Vēlāk viņa satikās ar savu jauno izredzēto, aktieri Abhišeku Bačahanu. Viņi tikās vairākus gadus, un 2007. gada janvārī viņi paziņoja par savu saderināšanos. Kāzas notika Mumbajā 2007. gada 20. aprīlī. Meitas piedzimšana 2011. gada novembrī jaunajai sievietei sagādāja ne tikai laimi, bet arī izmainītu figūru. Aišvarijas virzienā nāca kritisku piezīmju uzliesmojums.

 

Lasi arī: Es gribu pie savas bijušās sievas: jaunā sieva nepatīk

 

Savādi, bet visgrūtāk viņai bija dzimtenē. Indijā viņa tika nosodīta par it kā savas tautas apkaunošanu, nomainot mūzas lomu uz resnas mājsaimnieces lomu.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā viņa izskatās tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment