VIDEO: Domājām, ka “Hačiko” nekad vairs neatradīs īpašnieku, bet pēc pusotra gada notika brīnums

Suns nomaldījās saimnieka pārcelšanās laikā no ciemata uz pilsētu, jo nobijies no lielās pilsētas burzmas.

Kad saimnieka pēdējā cerība nomira, lai atrastu dzīvu aizbēgušo suni, notika īsts brīnums. Mājdzīvnieks, kuru viņi meklēja vairāk kā gadu, tika atrasts.

Turklāt visu šo laiku suns dzīvoja vienā no daudzstāvu namu pagalmiem pilsētas otrā pusē un bez vietējo iedzīvotāju palīdzības diez vai būtu izturējis līdz šodienai, jo citu ​​suņu baram nepatika svešinieks un tas vairākkārt uzbruka Radikam (kuru vietējie bija iesaukuši par Hačiko).  Nav zināms, cik ilgi suns tur būtu izdzīvojis, taču nejaušība palīdzēja.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Šī dzimtā saimnieka balss, ir tā kuru Radiks atpazītu no tūkstošiem citu cilvēku! Viņš klibs, burtiski uz trim ķepām, metās pretī īpašniekam. Viņi nav redzējuši gadu, un šķiet, ka abi necerēja satikties.

Radiks apmaldījās, pārceļoties Akulovu ģimenei no ciema uz pilsētu. Metropoles kņadas nobijies suns, kurš astoņus gadus bija dzīvojis lauku klusumā, aizbēga. Tā kļuva par īstu traģēdiju visai ģimenei. Viņi meklēja – gan no rīta, gan vakarā. Viņi izlika sludinājumus, jautāja garāmgājējiem. Un tad, kad vairs nebija cerību, notika brīnums.

“Sieva man zvana un saka, ka Radiks ir atrasts. Es lūdzu brīvu no darba un skrēju, skrēju pāri krustojumam un tur mani gandrīz notrieca automašīnā. Bet es nejutu kājas, es tikai skrēju,” sacīja suņa īpašnieks Mirats Akulovs.

Radika dzīvē jau ir notikuši brīnumi, kad Murats viņu paņēma no ielas. Iepriekšējais īpašnieks iemeta kuecēnu atkritumos, tāpēc viņš ilgu laiku nevienu nelaida sev tuvumā. Bet Murats spēja ar mīlestību un rūpēm pierādīt, ka cilvēkiem var uzticēties.

Lasi arī: Pajautāju dēlam, kāpēc viņam 35 gadu vecumā nav bērna un nav precējies; Viņa atbilde man lika aizdomāties par dzīvi

Suns visu gadu dzīvoja pagalmā Krievijas pilsētas Ufas dienvidos. Vietējie iedzīvotāji baroja Radiku, pieskatīja viņu, taču nespēja pasargāt viņu no suņu bariem, kuriem nepatika jaunais svešinieks.

“Kad suņi viņam iekoda, mēs viņu ārstējām, nopirkām šķīdumu, kaut ko paņēmām klīnikā, devām zāles, visu iesmērējām ar ziedēm,” sacīja vietējā iedzīvotāja Alfija Shaikhlislamova.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu VIDEO ar saimieka un Radika tikšanos

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment