Aizkustinoša iemesla dēļ, puisis izgudrojis “augošās” sandales!

The Shoe That Grows jeb Kurpes, kuras aug, tāds nosaukums ir Kentona Lī radītajām sadalēm. Viņš radīja šo ideju, lai varētu nodrošināt bērniem apavus nabadzīgajās pasaules valstīs, lai viņiem nebūtu jāpārvietojas ar basām kājām.

Kurpes ir domātas pilnīgi viesiem, jo tās var pielāgoties. Sākot no mazā izmēra tās var augt līdzi lielākajam brašulim, kurš viņas nēsās. Pie tam sandales ir ļoti izturīgas, jo ir pārbaudīts, ka tās var nēsāt vismaz 5 gadus.

augošā kurpe 2

Saskaņā ar The Shoe That Grows datiem, pasaulē ir aptuveni 300 miljoni bērnu, kuriem vispār nav apavu, nemaz nerunājot par bērniem, kuri nēsā nepiemērota izmēra apavus. Bērni, kuri nenēsā apavus, ir pakļauti lielākam ievainojumu riskam un parazītiem, kuri inficē cilvēka ķermeņus caur mūsu pēdām.

augošā kurpe3

Lielākā problēma ar ziedotajām kurpēm ir tā, ka drīz vien bērns izaug no tām. Sākumā viņš šļūc uz skolu milzīgās kurpēs, kuras atgādina laivas, bet vēlāk jau jāsarauj pirkstiņi, lai ietilpinātu pēdu mazajā kurpē. Šī problēma tiek atrisināta ar “augošo” kurpi.

Šos apavus tu vari iegādāties pats sev vai arī nosūtīt uz kādu vietu pasaulē, kur ir pienācīgu apavu trūkums.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment