Aizkustinoši grūtniecības laika foto, kas izsaka vairāk nekā 1000 vārdu!

31CA8C0800000578-0-image-a-52_1456974722327

“Es gribēju izdarīt kaut ko īpašu”: sieviete gaidībās uztaisa grūtniecības fotosesiju, kurā piedalās arī viņas vīrs, kurš aizgāja tai saulē divus mēnešus pirms bērniņa dzimšanas.

Bildes mēdz runāt skaļāk par vārdiem, tad nu šis arī ir tas gadījums! Kāda sieviete Nikola Beneta negaidīti zaudēja savu vīru tieši divus mēnešus pirms gaidāmajām dzemdībām. Viņas vīrs pirms tam bija ierosinājis uztaisīt fotosesiju kopā ar sievu un viņu četrus gadus veco dēlu Landenu, lai iemūžinātu šo skaisto gaidību laiku. Un Nikola nolēma šo ideju piepildīt un izdarīt ko īpašu, izveidojot fotosesiju, kurā būtu arī viņas nelaiķa vīra klātbūtne.

Tagad Nikola cer, ka šīs bildes atgādinās viņas bērniem par brīnišķīgo vīrieti, vīru un tēvu, kuru viņi tik pēkšņi un negaidīti zaudēja. ” Tās ir atmiņas no tēva manam dēlam un arī meitai, kura viņu tā arī nekad nesatiks. ”

Šīs aizkustinošās fotogrāfijas tapa februāra beigās, kad viņa fotogrāfam Sidnijam Konlijam izstāstīja par savu ideju un viņš uzņemtajām bildēm digitāli pievienoja klāt Nikolas vīra attēlus. Viņš teica, ka bilžu efekts viņu noveda līdz asarām.

Lai apskatītu šīs aizkustinošās fotogrāfijas, šķir otro lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment