Aizkustinošs sunīša stāsts, pret kuru ir grūti palikt vienaldzīgam!

Glābēji zināja, ka priekšā viņus gaida smags darbs, kad organizācija saņēma zvanu par to, ka autostāvvietā ir atrasts suns, kurš izskatās ļoti slims. Suns ir slēpies zem mašīnām un ēkām, cenšoties paslēpties no karstās Kalifornijas saules. 

Kad Eldads Hagars, glābšanas organizācijas dibinātājs, un viņa asistente Liza Šarelli ieradās notikuma vietā, viņi atrada tramīgu terjeru, kurš tā vien sauca pēc vannas. Viņi nosauca suni par Āronu.

“Ārons sākumā bija ļoti pārbijies,” teica Hagars. “Viņš bija zaudējis daudz spalvu, Ārons izskatījās nožēlojami. Ir nepatīkami skatīties, kā viņš satraucas, jo neviens viņam vairākus mēnešus nebija pieskāries. Šādu dzīvnieku vienīgā reakcija ir skriešana. Vienīgais, ko mēs zinām, ir tas, ka viņš cīnījās par savu dzīvību.” 

Aptuveni stundu glābēji centās iegūt Ārona uzticību, mēģinot viņam piedāvāt barību. Galu galā viņiem izdevās uzlikt cilpu. Pēc tam viņi gaidīja, kamēr Ārons nomierināsies. 

Glābēji noskenēja Āronu, meklējot mikročipu, pēc tam aizveda uz slimnīcu, kur sunim tika atrastas blusas un ērces. Ārons tika nomazgāts, saārstēts un ievietots audžuģimenē. 

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment