Aktiera Intara Rešetina dzīvē sliktas ziņas

Intars nesen vietnē “Twitter” publicēja īsu stāstu par kādu saķeršanos uz ielas.

Fotoattēls ar aprakstu:

Juzis: “Bet kas Tev ar viņu bija jārunā? Latviski/krieviski? Parasti jau sanāk, ka jāpakļaujs ir tam, kuram kaut ko vajag no tā otra? Ja vajag ko saremontet, tad runāsi tā, lai viņš saprot.. utml.”

 

I. Rešetins: “Viņš agresīvi gribēja runāt ar mani”” Gatis: “Jā, psiholoģiski interesanta tā vate.

Pēc raķešu uzbrukuma priecājās, ka priļitelo un tad vēl, ka mums ar skoro priļitit. Nesanāca daudz aprunāties, jo onka paņēma vagu, bet loģika, ka viņam tak arī atlidos un par to priecāties!! Tā tak ir diagnoze ne?” Luna: “Ļoti pazīstamas sajūtas. Man nesanāk atdzist. Es pat neesmu pàrliecināta, ka gribu atdzist.

LASI VĒL: Ir trīs sievietes ķermeņa nepilnības, kuras vīriešiem šķiet pievilcīgas, bet kuras var sievieti iedzīt kompleksos

Man tiešām viss ir melnbalts šobrīd! Tā ka ļoti! Sergejs: “Es līdzīgi izbļaustijos jo redz man uz somas ir Ukrainas karodziņš.

 

Krievu valoda ir mana dzimtā bet es dabīgi ka ar putina kalpu izlamājos latviski. Kā teica Nārbuļu Edgars :”Labāk Hai Hitler nekā Za Staļina!” Māris: “Nekādu ilūziju jau gadus 20, bet būs interesanti, kad elks būs miris un impērija sabrukusi..”

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment