Šīs gardums pazūd vienā acumirklī, un gatavošana aizņem vien 10 minūtes.
Sastāvdaļas:
1 ola
100 ml kefīra (var izmantot jogurtu)
Puse tējk. ēdamkarotes dzeramās sodas
Viens ķekars zaļo sīpolu
50 g cietā siera
Sāls pēc garšas
200-250 g miltu
Gatavošana:
Sīpolu smalki sagrieziet un sieru rupji sarīvējiet.
Pievienojam olas kefīrā, pievienojiet cepamo sodu, sāli un miltus. Mīcam mīklu.
Tad mīklai pievieno sīpolu un sieru un samaisa līdz viendabīgai masai.
Darba virsmu pārkaisa ar miltiem un uz tās izvieto mīklu.
Bagātība, slava un negaidīti panākumi ir ceļā: TOP 5 laimīgākās zvaigžņu zīmes
Mīcīt mīklu ar rokām un veidot no tās apaļu plāceni, pēc tam sagriezt to astoņos trīsstūros. Bet saku pēc savas pieredzes, labāk ir sagriezt pannā.
Pannā ielejiet daudz saulespuķu eļļas (vēlams bez smaržas), labi uzkarsējiet un liekam mīklas trīsstūrīšus. Vispirms apcep, līdz zeltainai garoziņai vienu pusi, pēc tam apgriež uz otru pusi.
Varam likt uz dēlīša un pasniegt. Var ēst ar jebko- krējums, majonēze, kečups, vai ar citam mērcēm.
Lasi vēl: Friziere atklāj, kāpēc dabīgām brunetēm vajadzētu krāsot matus
Labu apetīti!