Apģērbs, kas padara dāmu vecāku: kāpēc sievietes 45+ joprojām to izvēlas

Varbūt sievietēm šīs lietas nemaz nepatīk, bet viņas tās pērk aiz izmisuma. Tomēr fakts paliek fakts. Zemāk minētās detaļas jebkuru garderobes elementu pārvērš par banālu sliktas gaumes piemēru.

Maksa par katru pirkumu nonāk ražotāju kabatā, tāpēc viņi arī neko nemaina. Kapēc gan, ja pērk tāpat?

Par laimi, mūsdienu veikali piedāvā daudz interesantu apģērbu modeļu vecāka gadagājuma kundzēm. Tomēr audumu kvalitāte katru gadu pasliktinās, un tas nav iepriecinoši.

Tātad noskaidrosim – kādas garderobes detaļas sabojās jebkuru tēlu?

Nefunkcionāla apdare

Rāvējslēdzējs vietās, kur to nevajag, pogas bez pogcaurumiem, nekam nederīgas šņores. Pirms pāris gadiem tika uzskatīts, ka šādi rāvējslēdzēji padara apģērbu modernāku. Bet arī tad tas bija tikai mīts.

Īpaši nepiemēroti, ja apģērbs no plāna auduma izrotāts ar “smagu” apdari, jo tas rada diskomfortu valkšanas laikā.

Visi šie dekoratīvie elementi liecina tikai par to, ka apģērbu darinājis dizaineris, kuram nav īstas izpratnes par mūsdienu modi.

 

 

Apdruka uz apģērba

Šeit runa nav par zīmolu nosaukumiem, bet gan par apdrukām uz apģērba. Tas ir pilnīgi bezgaumīgs, it īpaši, ja tas nav sporta, bet gan biroja apģērbs.

Globālie zīmolu logotipi un vienkāršas burtu apdrukas ir divas dažādas lietas. Lai šāda apdruka nesabojātu apģērbu, tam jābūt no dārga un kvalitatīva auduma.

Ja izrotā vieglu audumu ar “smagu” apdruku, rodas iespaids, ka apģērbs ir izgatavots no nekvalitatīva materiāla. Esmu redzējusi ārkārtīgi dārgas blūzes un kleitas, kas izskatās kā pirktas tirgū. Par to var pateikt “paldies” šādām bezgaumīgām apdrukām.

Diegi, striķi un mežģīnes uz bikšu starām

Kāpēc sevi parādīt kā sievieti, kas nēsā nolietotu un lētu apģērbu? Sievietes potītes ir skaista viņas ķermeņa daļa.

Auduma gabali un detaļas, kas nokarājas no bikšu galiem, nav tas, ko vajadzētu rādīt citiem. Turklāt neestētiski ir dažādi šķēlumi bikšu galos.

Apakšveļa bez atbalsta efekta

Apakšveļa ir nepieciešama, lai radītu skaistu siluetu. Ja veļa veido krokas uz drēbēm, tad kāpēc tā ir vajadzīga?

No apakšveļas bez atbalsta efekta principā vajadzētu izvairīties. Protams, šim noteikumam ir izņēmumi, bet ļoti reti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment