Apkaisiet šo pulveri uz kabaču saknēm. Jūs saņemsiet tik daudz ražas, ka jums tā būs jāizdala visiem saviem kaimiņiem

Vai jums kādreiz ir gadījies, ka nebija kabaču ražas? Tas notika ar mani – pirms 9 gadiem. Es domāju ka tās bija sliktas kvalitātes sēklas. Kaut kāds uzbrukums. Es to izsmidzināju ar preparātu augļu sacietēšanai, bet nē. Nekas nepalīdzēja. Es paliku bez savām iecienītākajām kabaču pankūkām.

Tikai jokoju, protams. Es to nopirku tirgū. Par laimi tie ir lēti. Bet cik tas ir “tīrs”, tas joprojām ir jautājums. Tāpēc, kad vien iespējams, cenšos visas labības izaudzēt pats.

Padalīšos ar lētu videi draudzīgu produktu, īsts kārums ne tikai melonēm, bet arī jebkuriem citiem dārzeņiem un augļiem. Tas patiešām ir ļoti lēts, un priekšrocības ir tādas pašas kā elitārākajiem mēslošanas līdzekļiem.

5 sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm nevajadzētu uzticēties, jo viņas ļoti bieži melo un veido tikai intrigas

Kāds ir barošanas noslēpums

Šo līdzekli atklāju tieši pirms 9 gadiem, tieši tajā gadā, kad nevarēju sagaidīt kabaču ražu. Līdz tam bija par vēlu viņus atdzīvināt. Bet nākamajā gadā es sāku to lietot. Un ne tikai uz melonēm, bet arī uz kāpostiem, gurķiem, tomātiem un papriku. Izrādās, ka viņi vienkārši mīl šo pulveri. Un viņi atbild ar bagātīgu, sulīgu ražu.

Nez kāpēc man nekad nav veicies ar kāpostiem. Nē, kāpostu galvas, protams, saliktas un nogatavinātas. Bet bija daži vāji, vaļīgi. Nu nekāds prieks no tādām kāpostu galvām. Bet mana kaimiņiene Marina – vismaz uz izstādi. Liela, cieša, skaista. Tāpēc viņa dalījās savā noslēpumā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment