Aplejiet olas ar etiķi un tās acumirklī kļūs par delikatesi. Daudzi dzenas pēc šīs receptes, bet jūs skriesiet pēc dillēm!

Šodien dalos ar recepti, kuru daudzi no jums vēl nav izmēģinājuši. Iesaku pagatavot olas ļoti oriģinālā veidā… Visas šī ēdiena pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas, iespējams, šobrīd ir jūsu virtuvē. Vienaldzīgs noteikti nepaliks neviens. Aiziet!

Sastāvdaļas:

Ola – 10-15 gabali
Dilles – ķekars
Ūdens – 400 ml
Pipari – 1 tējk.
Etiķis 9% – 70 ml
Paprika – 1 tējk.
Sāls – 2 tējk.
Ķiploki – 5 krustnagliņas

Pārejam pie ēdiena gatavošanas:

1. Olas cieti novāra un nomizo (lai olas labāk notīrītos, uzreiz pēc noņemšanas no uguns aplej ar aukstu ūdeni un uzreiz mizo).

5 kaķu skaņas, kas jāizprot katram saimniekam un draugam – ko kaķis patiesība grib pateikt

2. Tālāk plastmasas trauka apakšā ievietoju svaigu diļļu zariņus. Uz dillēm lieku nomizotas olas.

3. Katliņā ielej ūdeni un pievieno etiķi, sāli, piparu graudus un papriku.

Lasi vēl: Strutene, ne velti šo augu tā sauc. Kādas ir šīs nezāles priekšrocības?

Tad uzkarsu marinādi līdz vārīšanās temperatūrai un ļauju nostāvēties apmēram pusstundu.

4. Tad pievieno sakapātus ķiplokus un olas pārlej ar marinādi. Tvertni nosedzu ar vāku un olas ielieku ledusskapī marinēties uz vienu dienu.

5. Pēc dienas es izņemu olas no ledusskapja un apgriežu. Tad es atkal ieliku olas uz dienu ledusskapī. Pēc divām dienām olas būs gatavas.

Labu apetīti! Marinētas olas ir gatavas. Marinētas olas iegūst ļoti pikantu un neparastu garšu.

Šo uzkodu kā pārmaiņu var pagatavot pat svētku galdam.

Pastāsti man, vai jūs interesē šī vārītu olu recepte?

11. jūnijā izšķirsies šo zodiaka zīmju liktenis. Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt, lai nepalaistu garām lielu laimi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment