2. Tālāk plastmasas trauka apakšā ievietoju svaigu diļļu zariņus. Uz dillēm lieku nomizotas olas.
3. Katliņā ielej ūdeni un pievieno etiķi, sāli, piparu graudus un papriku.
Tad uzkarsu marinādi līdz vārīšanās temperatūrai un ļauju nostāvēties apmēram pusstundu.
4. Tad pievieno sakapātus ķiplokus un olas pārlej ar marinādi. Tvertni nosedzu ar vāku un olas ielieku ledusskapī marinēties uz vienu dienu.
5. Pēc dienas es izņemu olas no ledusskapja un apgriežu. Tad es atkal ieliku olas uz dienu ledusskapī. Pēc divām dienām olas būs gatavas.
Labu apetīti! Marinētas olas ir gatavas. Marinētas olas iegūst ļoti pikantu un neparastu garšu.
Šo uzkodu kā pārmaiņu var pagatavot pat svētku galdam.
Sastāvdaļas:
Ola – 10-15 gabali
Dilles – ķekars
Ūdens – 400 ml
Pipari – 1 tējk.
Etiķis 9% – 70 ml
Paprika – 1 tējk.
Sāls – 2 tējk.
Ķiploki – 5 krustnagliņas
Pastāsti man, vai jūs interesē šī vārītu olu recepte?
Tevi noteikti interesēs
- Ievietojiet iedobē ar tomātiem šo produktu, lai no katra krūma novāktu ražu spaiņiemby Anete Vītola
- Ko darīt šoferim situācijā, kad nav iespējas palaist garām ātrās palīdzības busiņuby Sandra Ločmele
- Plānots, ka pavisam drīz Rīgas centrā būs aizliegts iebraukt atsevišķu kategoriju automašīnāmby Laura Blūma