Aplejiet olas ar etiķi un tās kļūs par delikatesi; Daudzi grib zināt šo recepti, bet tai vajadzēs arī dilles

2. Tālāk plastmasas trauka apakšā ievietoju svaigu diļļu zariņus. Uz dillēm lieku nomizotas olas.

3. Katliņā ielej ūdeni un pievieno etiķi, sāli, piparu graudus un papriku.

Tad uzkarsu marinādi līdz vārīšanās temperatūrai un ļauju nostāvēties apmēram pusstundu.

4. Tad pievieno sakapātus ķiplokus un olas pārlej ar marinādi. Tvertni nosedzu ar vāku un olas ielieku ledusskapī marinēties uz vienu dienu.

5. Pēc dienas es izņemu olas no ledusskapja un apgriežu. Tad es atkal ieliku olas uz dienu ledusskapī. Pēc divām dienām olas būs gatavas.

Labu apetīti! Marinētas olas ir gatavas. Marinētas olas iegūst ļoti pikantu un neparastu garšu.

 

Šo uzkodu kā pārmaiņu var pagatavot pat svētku galdam.

Kamēr ir āboli, pagatavojiet neticamu garšīgus salātus “franču stilā”; Noteikti tos paturēsiet savā recepšu kladē

Sastāvdaļas:

Ola – 10-15 gabali
Dilles – ķekars
Ūdens – 400 ml

Šīs 3 zvaigžņu zīmes piesaista sev uzmanību jebkurā vietā

Pipari – 1 tējk.
Etiķis 9% – 70 ml
Paprika – 1 tējk.
Sāls – 2 tējk.
Ķiploki – 5 krustnagliņas

Pastāsti man, vai jūs interesē šī vārītu olu recepte?

Leave a Comment