Aptuveni 45000 vēža pacientu apgalvoja, ka šis dzēriens viņiem palīdzēja!

Diēta

Kā daļu no diētas pacienti nedrīkst 42 dienu garumā ēst jebkādu cietu pārtiku. Tā vietā visi dārzeņi ir jāpārvērš sulā.

Vienas porcijas recepte:

1 biete

1 burkāns

1 selerijas stublājs

puse kartupeļa

1 redīss

Šīs sastāvdaļas ir jāsablenderē un pēc tam jānokāš, lai izvairītos no jebkura sīka krikumiņa.

Skatieties video, lai uzzinātu, kā pagatavot šo dzērienu!

Video ir uz pusi vairāk dārzeņu, jo tiek gatavotas divas porcijas. Ir pievienota arī guava garšas uzlabošanai.

Kā strādā šī diēta?

Saskaņā ar Breusa teikto, vēža šūnas veidojas no cietās barības olbaltumvielām. Šī diēta liek vēža šūnām burtiski “mirt badā.” Diētas sastāvdaļas tika rūpīgi atlasītas, saskaņā ar to spēju ārstēt vēzi. Apskatīsim katras sastāvdaļas vērtīgās īpašības.

Bietes

Jau gadsimtiem ilgi eiropieši izmantoja bietes, lai ārstētu vēzi. Bietes bagātina organismu ar barības vielām un skābekli, kas savukārt palīdz cīņā pret slimību.

Bietes arī cīnās ar audzējiem, izvadot kancerogēnos toksīnus no aknām, nierēm un limfātisko sistēmu.

Burkāns

Pētnieki no Ņūkāslas Universitātes ir atklājuši, ka burkāni satur pretvēža savienojumus, kas pazīstami kā poliacetilēns ar spēju samazināt audzēja augšanu.

Taču pētnieki pierādīja, ka burkānam piemīt vēl viena vēzi ārstējoša īpašība. Tie satur falkarinolu, kas pētījumos palīdzēja trīskārtīgi samazināt audzēja lielumu žurkām.

Selerija

2013. gadā veiktais pētījums norādīja, ka selerija nogalināja 86% plaušu vēža šūnu, jo tajā ir savienojums, kas ir pazīstams kā apigenīns. Citi pētījumi arī norāda, ka apigenīns nogalina vēža šūnas.

Kartupelis

Pētījumi ir pierādījuši, ka kartupeļi nomāc aknu, kuņģa, dzemdes kakla, resnās zarnas un prostatas vēža šūnu veidošanos, kā arī izsauc patogēno šūnu apoptozi (nāvi).

Redīss

Redīsi attīra organismu un bagātina to ar vitamīnu C un antocianīnu. C vitamīns nogalina vēža šūnas, bet antocianīns cīnās ar brīvajiem radikāļiem un palīdz aizsargāt DNS no bojājumiem.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment